Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ez tényleg így van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez tényleg így van?

Figyelt kérdés
Na szóval nemrég kezdtem el ezt a csajozás történetet.Olvastam sokat erről és videókat is nézek.PUA stb.És van egy srác Weiszt Ádámnak hívják asszem és ő azt mondja h szinte mind1 hogy nézel ki a lányoknak tetszeni fogsz ha megtanulsz bizonyos dolgokat.De en azt tapasztalom es tobb lany is mondta mar h ha bejon nekik egy pasi aki odamegy hozzajuk vagy hozzatok nem is szamit annyira h mit mond a srac.Ez tenyleg igy van lanyok?Jo nyilvan ne legyen bunko veletek...de tenyleg nem annyira szamit a szoveg ha nagyon bejon nektek a pasi?

2017. júl. 18. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol nez ki es melle normalis, tehat nem bunko, alpari vagy buta, akkor tenyleg nem szamit. Ha rosszul nez ki akkor meg majdnem mindegy, miket szovegel ossze. A PUA a penzlehuzasrol szol.
2017. júl. 18. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz valami nagyon extra intelligencia kell, hogy valaki überelni tudja a rossz külsejét. Ritka, de akad olyan :-)
2017. júl. 18. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha valaki nem jön be alapvetően,teljesen mindegy,mit mond vagy miket tesz.A nem az nem marad.Ha a csillagokat lehozza,akkor is.Viszont ezt közlöm is az elején.Míg ha valaki bejön,onnantól zöld az út,amihez az is kell,hogy normálisan tudjunk beszélgetni és egymásra hangolódjunk.Legyen közös hullámhossz.
2017. júl. 18. 18:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Hu de jo hogy megerositettek ebben...amugy en is tokre igy gondoltam.
2017. júl. 18. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az PUA p..öcs???;-)
2017. júl. 18. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A pua az jó dolog, de teljesen feleslegesen specializálódik a csajozásra.

Valójában sima kommunikációs, marketing-sales dologról van szó.

Te egy termék vagy, amit el kell adnod nőknek. Ennyi.

És nekem pl ez a felfogás, vagy a csajozásba burkolt ilyen felfogás nem tetszik. Jobban szeretem a pszichológiai-kommunikációs általános felfogást.

Emberközelibb.

Első benyomás.c könyv pl nagyon tetszik. Asszertív kommunikáció a legjobb, ha problémamegoldás kell.

Végül pedig nem a puás csiki-csuki meg nem tudom milyen taktikák fognak bejönni, hanem az, amit önmagadtól tudsz adni, ami a személyiségedből jön. Csak meg kell tanulni a szabályokat, hogyan add jól-vonzóan önmagad.

És persze nagyon sok tanulással-gyakorlással képes lehetsz megjátszani magad, ez igaz. Mint ahogy a házaló ügynökök is bekamuzzák (ilyenkor maguknak is), hogy milyen szuper ajánlatuk van számodra.

Nem nagy szám, csak erre nem látom kinek lenne szüksége. Pont az izgalmat-szenvedélyt-spontenaitást veszi ki az ismerkedésből, azaz az érzéseket, ami talán még jobb is, mint maga a szex.

2017. júl. 18. 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a PUA egy hatástalan szélhámosság. Ha jobban megnézed, az egész semmi másról nem szól, csak hogy összegyűjtük az eddigi relative sikeres módszereket, taktikákat, és eladjuk pénzért. Semmiféle "szupermódszer" spanyolviaszt nem talált fel a PUA, egyszerűen csak összelopkodta mások módszereit és ezt forintosítja. Mindazt, amit ott hallasz, ingyen is megkaphatod több helyről.

A PUA a magányos reményvesztett fiúk MLM-átverése.

2017. júl. 18. 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Eddig nem is halottam erről a puáról, most néztem meg, hogy micsoda. Én is megerősíthetem az eddigi hsz-okat. Ha nincs meg egy minimális fizikai vonzalom, teljesen mindegy mit mond a férfi, milyen a fellépése.
2017. júl. 18. 20:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Nah úgy látom nem csak én gondoltam így.Egy baromság az egész PUA..
2017. júl. 18. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

en minden eddigi pasimmal ugy jottem ossze, hogy eloszor meglattam oket, akar a pult masik vegeben a dizsiben, egy tanfolyamon a mellettem levo padban, akarhol es volt valami vonzalom

utana ha kiderult, hgoy tudunk beszelgetni es o is erdeklodik, utana lett belole kapcsolat

sokszor volt hogy olyan fiuk jottek oda buliban, buszon, utcan, suliban beszelgetni akikrol ereztem, hogy akarnak valamit, de mivel zero fizikai vonzalmat valtottak ki belolem semmi nem lett a dologbol, mindegy hogy milyen eredeti, vicces, sarmos szoveget nyomtak le, es hidd el igy a 40hez kozelebb en mar hallottam minden sztorit, de aki egyaltalan nem tettszett, annal nem erdekelt hogy mit mond, aki meg rogton az elejen tettszett, annal meg csak remenykedtem hogy 2 epkezlab mondatot ossze tud tenni de mindegy mirol beszel csak ne legyen teljesen sotet

2017. júl. 19. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!