Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg így van?
A pua az jó dolog, de teljesen feleslegesen specializálódik a csajozásra.
Valójában sima kommunikációs, marketing-sales dologról van szó.
Te egy termék vagy, amit el kell adnod nőknek. Ennyi.
És nekem pl ez a felfogás, vagy a csajozásba burkolt ilyen felfogás nem tetszik. Jobban szeretem a pszichológiai-kommunikációs általános felfogást.
Emberközelibb.
Első benyomás.c könyv pl nagyon tetszik. Asszertív kommunikáció a legjobb, ha problémamegoldás kell.
Végül pedig nem a puás csiki-csuki meg nem tudom milyen taktikák fognak bejönni, hanem az, amit önmagadtól tudsz adni, ami a személyiségedből jön. Csak meg kell tanulni a szabályokat, hogyan add jól-vonzóan önmagad.
És persze nagyon sok tanulással-gyakorlással képes lehetsz megjátszani magad, ez igaz. Mint ahogy a házaló ügynökök is bekamuzzák (ilyenkor maguknak is), hogy milyen szuper ajánlatuk van számodra.
Nem nagy szám, csak erre nem látom kinek lenne szüksége. Pont az izgalmat-szenvedélyt-spontenaitást veszi ki az ismerkedésből, azaz az érzéseket, ami talán még jobb is, mint maga a szex.
Kérdező, a PUA egy hatástalan szélhámosság. Ha jobban megnézed, az egész semmi másról nem szól, csak hogy összegyűjtük az eddigi relative sikeres módszereket, taktikákat, és eladjuk pénzért. Semmiféle "szupermódszer" spanyolviaszt nem talált fel a PUA, egyszerűen csak összelopkodta mások módszereit és ezt forintosítja. Mindazt, amit ott hallasz, ingyen is megkaphatod több helyről.
A PUA a magányos reményvesztett fiúk MLM-átverése.
en minden eddigi pasimmal ugy jottem ossze, hogy eloszor meglattam oket, akar a pult masik vegeben a dizsiben, egy tanfolyamon a mellettem levo padban, akarhol es volt valami vonzalom
utana ha kiderult, hgoy tudunk beszelgetni es o is erdeklodik, utana lett belole kapcsolat
sokszor volt hogy olyan fiuk jottek oda buliban, buszon, utcan, suliban beszelgetni akikrol ereztem, hogy akarnak valamit, de mivel zero fizikai vonzalmat valtottak ki belolem semmi nem lett a dologbol, mindegy hogy milyen eredeti, vicces, sarmos szoveget nyomtak le, es hidd el igy a 40hez kozelebb en mar hallottam minden sztorit, de aki egyaltalan nem tettszett, annal nem erdekelt hogy mit mond, aki meg rogton az elejen tettszett, annal meg csak remenykedtem hogy 2 epkezlab mondatot ossze tud tenni de mindegy mirol beszel csak ne legyen teljesen sotet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!