Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg így van?
Figyelt kérdés
Na szóval nemrég kezdtem el ezt a csajozás történetet.Olvastam sokat erről és videókat is nézek.PUA stb.És van egy srác Weiszt Ádámnak hívják asszem és ő azt mondja h szinte mind1 hogy nézel ki a lányoknak tetszeni fogsz ha megtanulsz bizonyos dolgokat.De en azt tapasztalom es tobb lany is mondta mar h ha bejon nekik egy pasi aki odamegy hozzajuk vagy hozzatok nem is szamit annyira h mit mond a srac.Ez tenyleg igy van lanyok?Jo nyilvan ne legyen bunko veletek...de tenyleg nem annyira szamit a szoveg ha nagyon bejon nektek a pasi?2017. júl. 18. 18:09
11/12 anonim válasza:
Szerintem a PUA a csúf, vagy vézna, vagy csóró vagy mindhárommal megvert pasik szerencsétlenkedése. Azt kellene felfogni a hímeknek, hogy a szex a külső adottságokon múlik. Ha egy nőhöz damegy egy izmos, magas, jóképű férfi,annak nem sokáig kell trükközni. A szerencsétlen nyomoroncok meg teljesen feleslegesen vergödnek pszichológiai trükkökkel. Nem PUÁzni kell a balfékeknek, hanem konditerebe, szoliba, fogorvoshoz menni és kipattintani magukat.
12/12 anonim válasza:
ez körülbelül olyan, mintha egy slampos,kövér, pattanásos, rövid hajú, szemüveges nőt arról győzködne valaki, hogy ha így vagy úgy viselkedik, akkor bomba nő lesz. Sosem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!