Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok lenne nálatok esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok lenne nálatok esélye olyan fiúnak aki utál autót vezetni?

Figyelt kérdés
Egyik haverom szerint nem fognak komolyan venni a nők így,de én gyülölők autót vezetni hamarosan vizsgázom is,de utálom engem nem érdekel,nekem csak kín az egész.Szóval haverom szerint így nem lesz barátnőm,szerintetek igaza van vagy hülyeség ?
2017. júl. 17. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lesz, de nyilván nem előny
2017. júl. 17. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

Nőként írom hogy ez miért gáz:

1.) Fiatalon még el megy a vonatozgatás, buszozgatás. De amikor már családod lesz, esetleg több gyerekkel, velük azért borzasztó kényelmetlen buszozni, vonatozni órákat.

2.) Azért egy férfi tudjon már vezetni. Soha nem tudhatod hogy éppen milyen vészhelyzet, krízis helyzet következik be, akár szülés, akár menekülés, bármi, aminél bizony életet menthet a vezetés.

3.) Az én családomnak sem volt autója, és bár élveztem a buszozást, attól még baromi cink volt, hogy az egész iskolában én vagyok az egyetlen, aki azt sem tudja hogy hogy nyílik egy autó. Sokszor beégtem miatta. Egyszerűen egy családnál ez gáz, hogy nincs, mert tényleg buszon meg vonton élni hosszú távon az sz@r.

4.) Egy férfi igen is tudjon nagyon jól vezetni. Úgy sem leszel soha olyan tehetős hogy sofőröd legyen. Ha a csajt el akarod valahova vinni, akkor 4 átszállással, 2 busszal, 2 vonattal akarod oda vinni vagy mi?

Úgyhogy, NEM, hosszú távon nem lenne nálam esélye egy ilyen hisztis kisfiúnak.

2017. júl. 17. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Miért ne lenne? Kit érdekel ez? Vezet majd helyetted, ha te nem szeretsz, ez bárkivel meg eshet. Aki meg ez miatt nem ad esélyt az olyan is.
2017. júl. 17. 22:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Azért utálok vezetni mert elvárásból csináltam,ráadásul haverom a b..zu rajkódos stílust akarná rám erőltetni,így minden kedvem elment ami motiválna a vezetésre.
2017. júl. 17. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy majd megszereted a vezetést. Hidd el, egész más úgy, hogy nem ugat bele az oktató. Azt én is utáltam. Bár tudtam, hogy neki az a dolga, hogy mindenbe belekössön, de akkor is sokszor legszívesebben kiszálltam volna, hogy "jól van b+, akkor vezessél Te". Alig vártam, hogy vége legyen az órának. 2 éve van jogsim. Nem igazán szerettem meg a vezetést. Engem valahogy zavar a többi autó, a biciklis, a gyalogos, a traktor. Azt viszont imádom, hogy könnyedén eljutok A-ból B-be. Amúgy nő vagyok, de engem nem zavarna, ha a pasi nem szeretne vezetni. (Talán örülnék is, hogy nem érez késztetést, hogy beledumàljon.)
2017. júl. 17. 22:35
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

"hamarosan vizsgázom is,de utálom engem nem érdekel"

majd mikor egyedül beülsz a kocsiba, és elmész magadnak csak úgy csavarogni, akkor teljesen más lesz a véleményed.

akiknek nincs jogsija és éppen vizsgázni készülnek, 90%-ban "utálják" a vezetést a kezdeti nehézségek miatt.

2017. júl. 17. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, hogy hol laksz.. new yorkban pl felesleges lesz:D de ha már tanulsz vezetni, csináld rendesen és tudd úgy elvinni az asszonyt a nőgyógyászhoz, h nem mész át a szembe sávba.
2017. júl. 17. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Ha ilyen hisztis, akkor nem. Es 25 felett mar nekem is faraszto a buszozas, vonatozas es tarsai ha nyaralni megyunk, gyerek meg addig nem lesz, amig nincs auto. Nyilvan en is tudok vezetni, de ha epp el akarunk autozni valahova ami 10+ ora vezetes, akkor ne en vezessek vegig.

Egyebkent nekunk a belvarosban tok felesleges az auto, ezert is nem volt eddig, de jovore lesz, a nyaralas, az esetleges kesobbi csalad miatt, es hogy el tudjunk menni rendesen bevasarolni, ne csak ket napi etelt tudjak hazahozni a kozeli Sparbol.

2017. júl. 17. 23:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is baromira utáltam vezetni, mikor tanultam. 2 oktatóm volt, elsővel csunyán összevesztem, másodikkal se voltam valami jóba, végül meglett a jogsi.

Plasztikkártyát mikor kézhezkaptam, onantól első 2 hónapba utáltam vezetni, meg nagyon el se mertem indulni, úgy, hogy nem ül olyan mellettem, akinek már van rutinja. Egyszer apám nem ért rá, anyámnak meg nincs jogsija így nekem kellett őt elvinni. Itt kezdem, leküzdeni ezt, a vezetés iránti utálatomat. Innentől kezdve egyre többet ültem, egyedül a volán mögé, vagy apám helyet én vezettem, és szép lassan megszerettem a vezetést. Balesetem, és koccanásom se volt a 2 év alatt. Így már nem is akkora mumus ez a vezetés. :D

Ja, aki meg nem vesz komolyan, és szerinte "gáz" ezért leszól. Azok nagy részének, még jogsija sincs. Kb. ugyan annyit várjon el az egyik fél a másiktól, mint amennyit ő tud biztosítani. Ha meg tényleg valami miatt vészhelyzet van, akkor lehet taxit is hívni, ha meg annyira súlyos a helyzet, akkor van mentő. Bevásárlásnál, meg már a tesco is házhoz jön. Vonatozni, meg buszozni sokkal költség hatékonyabb, család esetén is, mert van nagycsaládos jegy, nem kell tankolni, autópályamatricát venni. stb. Pesten meg tömegközlekedéssel gyorsabban eljutsz A-ból B-be mint kocsival. És nem amortizálódik így a tulajdonodban lévő, autó se. Ha meg nincs a tulajdonodba kocsi, akkor nincs kötelezőbiztosítás, műszaki 2 évente, és még adó. Mindenre van megoldás. :D

Ez legyen egy kapcsolatba a legnagyobb probléma! :)

2017. júl. 17. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 bocsi fiú vagyok! :DD
2017. júl. 17. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!