Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mikor kerül nálatok "komoly udvarló" státuszba egy férfi?
Mikor jön el az a pont egy pasinál, amikor tudatosul bennetek, hogy komolyan akar tőletek valamit? Randira hívás? Vagy ha nyíltan kimondja? A feltűnő, megkülönböztetett kedvesség, esetleg ajándékok adása? Az sms-ekben, e-mailekben, chaten erre történő utalgatás is megteszi?
Mikortól álltok úgy egy pasihoz, hogy ő egy komoly udvarló, mi kell ehhez?
Nálam csak akkor számít komolyabbnak ha bemutat a szüleinek, a barátainak. Amég csak randizgatunk, addig nem tudom annak venni, legfeljebb reménykedek, hogy ebből több is lesz.
32N
Mármint ha benne vagy több randiban? Mert a férfiak általában benne vannak, a nők szokták rövidre zárni a dolgokat.
"a nők szokták rövidre zárni a dolgokat" nálad, mert nőkkel randizol.
Aki pasikkal randizik, azt pasik rázzák le.
Sőt, pasik nem jönnek el randira és társkeresőkön pasik sem reagálnak levelekre és pasik is eltűnnek néhány levél után...
Amikor úgy veszem észre, hogy hosszú távon is szerepelek a terveiben, úgy mint összeköltözés, házasság, gyerekvállalás.
Az ilyen összejárogatunk meg együtt megyünk moziba nálam nem komoly. Akkor se, ha felvállal, vagy évek óta tart.
#7 Gyermekvállalás, házasság, közös otthon... ha egy pasi az ismerkedés során ezeket felhozza, akkor szoktak a nők hanyatt-homlok menekülni. Másrészt meg ha már ezek a dolgok napirendre kerülnek, akkor már rég nem "udvarló" az a pasi, hanem a párod.
Én arra gondoltam, hogy pl. mikor édesanyátok, barátnők, stb. megkérdezik, hogy van-e most komoly pasi a láthatáron? És ti azt válaszoljátok, hogy "igen, most alakul valami". Az a pasi mi(ke)t tett ahhoz, hogy ti már alakulófélben lévő kapcsolatról beszéljetek? Sokszor van, hogy egy nőt körüldonganak a pasik: mit tesz az az egy a sok közül, akiről úgy számoltok be az ismerősöknek, szülőknek, stb., hogy "most van egy komoly udvarlóm"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!