Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak 30 után lesznek jó évei, a nőknek meg a 20-es években, hogy is van ez?
Szerintem egy pasinak akkor lesznek "jó" évei 30 felett, ha kidolgozta a belét, és kb eddigre érik be a munka.
A nőknek meg azért vannak jó éveik, mert még fiatalon jól néznek ki, amiért nagyon sok esetben SEMMIT nem kell tenniük.
akkor mégis miért mérjük össze a két jelenséget?
Jaj ezek a kérdések meg filozófiák :D
31 éves vagyok. Soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben, letagadhatok vagy 5-6 évet minimum. Ilyen baromságokat meg azok a "férfiak" terjesztenek akik 30 éves korukig élőben puncit nem láttak és na majd most, majd most eljön az ő idejük. Ki kell, hogy ábrándítsalak a ti időtök sosem jön el.
hátttt...én még nem vagyok 30 de voltam már jó pár nővel...
én csak azt várom, hogy mikor jön el az én időm, hogy én is fiatal vékony vonzó lányokkal szexelhessek.
NÉHA most is összejön ilyen lány (semmi extra, az átlagostól egy nagyon kicsivel jobb már nekem túl jónak számit)
De sajnos nagyon nagyon sok munka.
szerintem meg a nők csak 35 felett lesznek nők
addig majd lányok feszes puncival
jaj igen, persze vannak akik jóképünek, magasnak, stb születnek.
nekik persze minden jól megy.
de vannak akik vagy kidolgozzák a belüket, hogy felépitsék magukat. VAgy elsüllyednek.
Persze ezt a jóképüek nem nagyon értik meg, mert ők eleve elönyböl indulnak.
Miért nem fogod már fel? Fogyatékos vagy?
Vannak a ronda pasik, mint pl. TE, akik nem kellenek a jó nőknek. Soha. És ahogy telik az idő, csak egyre rondábbak lesztek. Ronda és öreg.
Soha nem lesznek szép, vékony csajok, akiket kefélhetsz.
Kivéve...kivéve, ha 30+ évesen van már olyan jó egzisztenciád, hogy rendszeresen tudj menni luxusprostikhoz. Illetve egy magasabb szinten már önmagában elég vonzerő a fiatal, szép nőkhöz a vagyonod.
Igen, ez azzal jár, hogy ki fogod dolgozni a beledet, és akkor lesz pár kis golddigger picha, aki a farkadra ül, ha veszel neki valami szépet. Ha neked ez az érték, amiért szerinted semmit se kell tennie, csak hogy 2000 körül született, akkor fizess érte!
Nincs pénzed luxusprostikhoz járni? Car ügy. Kezdj el spórolni, mert pár év, és ahhoz is mélyen a zsebedbe kell nyúlni, hogy egyáltalán legyen nőd.
És most képzeld el, hogy vannak olyan helyes, fiatal srácok, akiknek nem kell tenni érte semmit, hogy jobbnál jobb nőket dugjanak. Sorban állnak náluk a jó nők egy kis szexért.
Ugye, milyen bosszantó??
Ezt a pasiknak 30 éves koruk után jönnek a jó évei a nagymamák szokták mondogatni a looser kissrácoknak, akiknek 20 évesen nem jön össze egy csaj sem.
Lassan kifelé állok a harmincból, és nagyon nem jó évek jöttek, a fiatalabb csajok már vénnek tartanak, az egykorúak meg nagyrészt házasok. Az egyetemista évek alatt nem volt az ismerkedéssel sem gond, valamelyik haver mindig lehozott egy-két új évfolyamtársnőt, most meg, mindenki dolgozik, és lapít otthon, hogy ő fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!