Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondjak, hogy a nöknek ketyeg a biologia orajuk, de a pasiknak nem?
Azért abba is bele kell gondolni, hogyha a gyerek
születésekor a felek 40 évesek, akkor mire a gyerek
20 éves lesz, addigra ők 60-ak. Már ha megélik, a
mai viszonyok között erre nincs garancia.
Sokkal hatvan fölött vagyok, tudom, mit beszélek.
Igen, az erekció már nem ugyanaz. De nem úgy, hogy nem elég merev, kemény, hanem egyrészt a méret csökken, nekem kb két centivel rövidebb, másrészt az erekciót könnyebben zavarja meg bármi. Ha valami nem stimmel, annak könnyebben lesz lelohadás a vége. De ha minden rendben, akkor a keménységgel nincs baj.
A bológiai óra azt jelenti, hogy a nőknek a menopauza (klímax) után nincs többé peteérésük, meddők lesznek. A férfiak, ha nincs szervi bajuk, halálukig termelnek spermiumokat. A nők helyzetén még az is ront, hogy több veleszületett betegség valószínűsége megnő harmincöt-negyven fölött.
Egy haver szerint:
Nő 50 felett nem nagyon baszik már, de egy férfi még 60 felett is...
A biológiai óra a termékenységről szól!
Nem arról hogy mennyire áll a farok, meg ilyenek. Egy 40-50-60 éves férfi is tud spermát kilövellni magából és ezáltal esélyesen teherbe ejteni egy termékeny nőt.
A nő peteérése viszont előbb véget ér, pláne az egészséges kor a szülésre a nőknél sokkal rövidebb, mint a férfiaknál az életkor a gyereknemzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!