Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresők a ronda nőknek és pasiknak lettek kitalálva?
Szerintem nem feltétlenül.
Pl. azoknak is jó,akik élőben szemérmesek,vagy esetleg a halálf..szán laknak.
A baráti kör egy dolog, nem feltétlenül a haverommal akarok járni.
Amúgy meg egy átlag középkorú kigürizi a belét, esetleg még tanul is munka mellett,esetleg már van 1-2 gyerek is a képben.. Ha épp olyan a munkahely, akkor ott nem nagyon lehet ismerkedni, meló után meg kinek van kedve/ereje buliba járni... Ráadásul ez nem is olcsó mulatság, partyarcnak lenni sokba kerül, stb.
Szóval szerintem nem csak ronda, antiszociális lúzerek vannak fent ilyen oldalakon.
Ez az első kérdés, ami már nálam is kiverte a biztosítékot.
36f
Tudod nem mindenki jön össze szívesen a baráti köréből valakivel. Miért is kéne? Nincs pasim ezért rámászok a haveromra? Na ne már...
Én pl alapból kizártam azt hogy baráti körömből jöjjek össze valakivel, sem osztálytárssal, sem munkatárssal. Ez nálam elvi kérdés.
Csak úgy meg nem mentem el pasizni...ha a barátaimmal lógtam akkor meg velük foglalkoztam.
így aztán maradt az internet, ami jó volt, kényelmes, lehetett szelektálni stb.. nekem bevált. Így ismertem meg a férjem majdnem 4 éve, aki jó pasi (nem csak szerintem, ex osztálytársaim és munkatársaim is mondták. N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!