Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak 30 után lesznek jó évei, a nőknek meg a 20-es években, hogy is van ez?
Szerintem egy pasinak akkor lesznek "jó" évei 30 felett, ha kidolgozta a belét, és kb eddigre érik be a munka.
A nőknek meg azért vannak jó éveik, mert még fiatalon jól néznek ki, amiért nagyon sok esetben SEMMIT nem kell tenniük.
akkor mégis miért mérjük össze a két jelenséget?
Várd a jó éveidet, hátha lesz olyan is.
Én nem várok semmit, nekem mindig jó éveim voltak, vannak és egyre jobbak.
38n
Alapvetően igaz az amit állítasz, legalábbis általánosságban. Egy nő valóban a 20-as éveiben van a toppon, míg egy férfi inkább a 30-asokban. Viszont ez nem mindenkire igaz. Egy férfi nem lesz attól sikeresebb, hogy elmúlt 30, ahogy egy nőt sem kell leírni emiatt. Az sem igaz, hogy a nőknek 20 évesen semmit nem kell tennie azért, hogy sikeresek legyenek. Persze van pár Disney hercegnő, aki bármit csinál, akkor is vonzó lesz, szerencsés az alkata és a természete, de ők maximum 1% körül lehetnek. A többieknek igenis van abban munka, hogy az a kép tudjon kialakulni róluk, amit szeretnének.
Az, hogy a két nemnél más korban van (hangsúlyozom általánosságban) a legsikeresebb kor, másra vezethető vissza. A nők a szépségükkel, fiatalságukkal hódítanak elsősorban, ezek a legütősebb kártyáik. A szépség jó génekre utal, a fiatalság pedig arra, hogy biztosabban szülnek egészséges utódot. A férfiaknál viszont fontosabb a jellem, az, hogy minden esetben ura tudjon lenni a helyzetnek, meg tudja védeni a családját. Míg a nőknél ezek a tulajdonságok inkább a huszonévesekre jellemzőek, addig a férfiak később válnak ilyenné, jellemzően a 30-as évek elejére, de inkább a közepére.
Szerintem itt hibáznak óriásit azok a szingli 30-as nők, akik túlértékelik magukat azért, mert van X nyelvvizsgájuk, Y diplomájuk és saját egzisztencia. Egy férfi ugyanis nem ezeket keresi. Ennyi idős korban ez már nekik is megvan (a sikereseknek legalábbis). Tehát olyan nőt szeretne maga mellé, aki jó társ lehet, anyja a gyermekeinek. Nem egy olyan valakit, akinek fontosabb a karrierje mint az, hogy családanya lehessen.
#10: Nem értelek. Felismerted, hogy veled volt baj, változtattál is rajta. Akkor miért a férfiak voltak a hibások?
hát nem tudom. nővérem harminc. nem ráncosodik, nem aszott a bőre, ugyanúgy ismerkedik, randizik, több pénze van, lakást vett. nekem nem úgy tűnik, mintha a lejtőn lefelé indult volna meg.
én a 22 évemmel nem érzem úgy, hogy semmi gondom nem lenne, csak mert fiatal és még szép vagyok. :D egyetemen vizsgán nem adnak érte ötöst. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!