Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg pasiknak és leszbikus nöknek mi a véleménye erről?
Az a véleményem, hogy akik ezt "énekelik", illetve akiket ez éltet (:D), azoknak van valami vaj a füle mögött.. vagy inkább ondó. (vagy az apjuké, nagyapjuké, stb mögött volt)
És hogy ezek sík buta élőlények, akiknek meg kell adni a lehetőséget, hogy kihőbölögjék magukat. Ha kijön a gőz, utána visszakotródnak a sötét gödörbe, ahonnan előmásztak.
Jót lehet röhögni a szövegen amúgy.:D
Köszi, hogy feltetted ezt a kérdést, jelentettem is a youtube-nál a videót :)
20/L/L
Én is jelentettem, köszi :)
Ez egy ilyen ország, erre van igény sajnos. Nem hallgattam végig, de egy szánalmas hulladék az egész, aki meg "énekli" hát mindig az ilyenek a legnagyobb titkos ilonkák.
Akik ide járnak netnáciskodni, b***ni azok is csak a saját meleg vágyaikat kompenzálják túl ezzel.
Hogy ez hogy lehet fent YouTubeon, azt nem tudom. Gondolom ennek az oka a felhasználói feltételekben keresendő, illetve abban, hogy az Egyesült Államokban a gyűlöletbeszéd-sajtószabadság konfliktust sokkal rugalmasabban értelmezik, mint Európában (amennyiben jól tudom, akkor az USA addig néz el ilyen tartalmakat, ameddig konkrét gyűlöletbűncselekmény nem kötődik hozzájuk; utána azonnali hatállyal eltávolíttatják).
Hogy mi a véleményem erről? Hogy Magyarország ma egy ilyen hely. És sajnos nem mutatja jelét annak, hogy jobbra fordulna, sőt! Egyre inkább térünk vissza a középkor normáihoz és színvonalához. Ahogy drága jó Hofink fogalmazott, "Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő".
Akinek van egy kis esze, az lépjen le innen a francba, amíg megtehetjük és EU-s állampolgárok vagyunk. (én is már a kiugrásomat tervezem)
20F, biszex
Nekem az a véleményem, hogy szánalmas és ahogy az első is leírta, az ilyen emberekbígy élik ki magukat, ez nékik a legnagyobb szórakozás... Nekem meg az, hogy most megyek a barátommal találkozni:)
20Fmeleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!