Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 80-90-es években sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 80-90-es években sokkal többet szexeltek az emberek?

Figyelt kérdés

Olvasok egy ilyen regényt, ami akkor játszódik és mindenki az utcán csajozott, meg a lányok is egyből felmentek fiukhoz dugni akár napközben is.

Jo mondjuk ez ma is igy van, de régen sokkal általánosabb volt, vagy nem?

2017. dec. 18. 18:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2017. dec. 18. 18:13
 2/35 anonim ***** válasza:
33%
Régebben sokkal arányosabban oszlott el a szex. Manapság a nők ugyan többet szexelnek, de egyre kevesebb férfival.
2017. dec. 18. 18:16
 3/35 A kérdező kommentje:
hát ez az egy mondjuk igaz
2017. dec. 18. 18:18
 4/35 anonim ***** válasza:
30%
Nem. Ami most más az orális szex nem volt ennyire elterjedt mint manapság. (alap, kötelező.) Persze akkor is voltak akik művelték de nem mindenki mint most.
2017. dec. 18. 18:20
 5/35 anonim ***** válasza:
2# Ezt melyik regényben olvastad?
2017. dec. 18. 18:20
 6/35 A kérdező kommentje:
hátttt én mondjuk voltam most 40-es nőőcikkel, aztán modntak dolgokat a 90-es évekből, hogy csak lestem
2017. dec. 18. 18:22
 7/35 anonim ***** válasza:

A 80-as években voltam középiskolás és igen, így láttam ahogy leírtad. Akkoriban gyakran lehetett látni az utcán például ilyen miniszoknyát:

[link]

Vagy irodákban, munkahelyeken. Az iskolákban a lány nem írta volna ki a gyakorikérdésekre ha lett volna hogy hogyan közeledjen egy fiúhoz aki tetszik neki. Hanem ha például én megtetszettem csajoknak, akkor az udvaron a fenekemre vert szó nélkül, vagy a pólóm alatt megnézte hogy mennyire szőrös a mellem. Vagy mindennapos volt hogy a suliban felhajtottuk a jó csajok szoknyáját, és amelyiknek tetszett az szexi szoknyában és bugyiban jött suliba és provokálta. Nem voltam jó gyerek, de az akkori csajok rámenősségétől sokszor elállt a lélegzetem is. És akkor mindent le sem írtam. Ma csak Nyugat-Európában tapasztalok ilyen szexuális felszabadultságot. A hazain meg meg vagyok lepődve, egy apácazárdának tűnik. Ami azért lep meg mert az üzleti élettel fordítotva lett arányos a szexuális felszabadultság. Vagyis vadkapitalizmus lett, milliárdokat lopnak. A szex terén meg pont visszafogottabb lett a társadalom.

2017. dec. 18. 18:26
 8/35 A kérdező kommentje:
na jó, tehát a mostani kis semmi fiúk, akik lehet, hogy teljesen rendben vannak de nem nagy durranások, akkor régen azokkal is kamatyoltak a lányok egyszerüen?
2017. dec. 18. 18:31
 9/35 anonim ***** válasza:
7%

Régen is voltak szerencsétlen, lúzer, visszafogott, csendes, önbizalomhiányos, töketlen, kezdeményezőképtelen férfiak.

És régen is voltak tökös, magabiztos, jó dumás, kezdeményező, bátor, önbizalommal teli férfiak.

Ez így volt 20 éve, 50 éve, 100 éve és 500 éve is. Az utóbbiak többet szexeltek és több nőnek tetszettek, mint az előbbiek mindig is.

2017. dec. 18. 18:44
 10/35 A kérdező kommentje:

nem nem...itt nem erről van szó...

hanem arról, hogy manapság a nőknél sokkal fentebb ment a mérce.

2017. dec. 18. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!