Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja sok férfi, hogy a külseje miatt nincs senkije?

Figyelt kérdés

Szép nőnek számítok a visszajelzések alapján, mégis többnyire olyan srácok szoktak tetszeni tinikorom óta, akik átlagosak, hozzám képest kevésbé számítottak helyesnek.

Sosem volt izmos párom, még csak nem is tetszett soha kigyúrt pasi, többnyire vékonyak, vagy mackós alkatúak.

Illetve sokszor előfordult, hogy az illető alacsonyabb volt nálam néhány centivel, vagy pont egymagas.

A jelenlegi párom az első, aki jelentősebben magasabb nálam (én 170cm vagyok, ő 178cm)

Legutóbb pont egy nálam alacsonyabb (165cm körül), fiatalabb, gyerekarcú srác ismerősömről állapítottam meg magamnak, milyen helyes, szimpatikus.

Persze ehhez hozzátartozik, hogy beszéltünk is, így tudom róla, hogy intelligens (innen a szimpátia)

De nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen ilyen nő.

Akkor mire fel megy a panasz 0-24ben?

2017. dec. 17. 22:47
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

De most az ő hülyesége miatt került a negatív tartományba a többi bipolár? Kicsit úgy jön most le, bár erősen magamra veszem, mivel elveszett ember vagyok.

2017. dec. 18. 13:44
 52/56 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nem hiszem, hogy a közeljövőben tudnék ennyit belefektetni egy beteg emberbe. Sokmindent le kellett nyelnem, volt hogy egy hétig nem beszéltünk mert olyanja volt, holott én naponta igénylem a kommunikációt. Túl sok kompromisszumot kellett kötnöm. Nem mondom, lehet megint megcsinálnám ha szerelmes lennék, de jelenleg nem lennék megint képes erre szerintem.
2017. dec. 18. 13:50
 53/56 anonim ***** válasza:

Én azért ilyet nem csináltam szerencsére, én csak napi szinten vágyom pár olyan órára amikor "nem vagyok senki szeme előtt" és nem kell a szokásos maszkot hordani amit elvárnak. Akkor lehetek csak spontán, ha vele vagyok, már nem. Akkor már oda kell figyelni minden mozdulatra és ügyelni, hogy ne tegyek semmi "kiábrándítót".

2017. dec. 18. 13:59
 54/56 anonim ***** válasza:

Köszönöm a tanácsokat!

A nagy részüket be is tartom. Sportolok rendszeresen, próbálok adni az öltözködésemre, van hobbim, karrierem, eljárok egyedül programokra, odafigyelek az egészségemre. Valamint volt már öt év feletti párkapcsolatom is, tehát talán teljesen reménytelen sem vagyok.

Mégis az utolsó szakításom óta (és ez nem tegnap történt) gyakorlatilag egy árva randi összeszedése is nehézségekbe ütközik.

Sokáig úgy gondoltam, hogy csak kiestem a gyakorlatból, esetleg nem elég jó a humorom, a szövegem, stb.

Viszont kipróbáltam a netes társkeresést is, és ott ugyanez volt az eredmény, annyi különbséggel, hogy ott csak az arcképem számít, az nem, hogy milyen szellemes vagyok, vagy mennyire érdekes személyiség.

Azt kellene belátni hölgyeim, hogy van aki megfogadja a tanácsokat, tesz érte amit tud, de ettől még vannak olyan fizikai problémáim, amik ellen semmit nem tudok tenni (és itt tényleg nem a gyúrd ki magad részre gondolok), és mivel a nők nagy részének ez nem vonzó, így szó szerint éveket kell várnom valakire, akit a jellemem megfog, és elfogadja, hogy más téren nem vagyok a legjóképűbb.

És ez tényleg nem siránkozás, boldog életem van, szerető családom, egy pár jó barátom, de ettől egy társ még jó lenne.

2017. dec. 18. 19:54
 55/56 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy csak ezért nincs barátnőm, azonban jelentősen hozzájárul a sikertelenségemhez.
2017. dec. 18. 21:13
 56/56 anonim ***** válasza:
küldj képet a barátodról. hablatyolónak tartalak.
2017. dec. 19. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!