Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja sok férfi, hogy a külseje miatt nincs senkije?

Figyelt kérdés

Szép nőnek számítok a visszajelzések alapján, mégis többnyire olyan srácok szoktak tetszeni tinikorom óta, akik átlagosak, hozzám képest kevésbé számítottak helyesnek.

Sosem volt izmos párom, még csak nem is tetszett soha kigyúrt pasi, többnyire vékonyak, vagy mackós alkatúak.

Illetve sokszor előfordult, hogy az illető alacsonyabb volt nálam néhány centivel, vagy pont egymagas.

A jelenlegi párom az első, aki jelentősebben magasabb nálam (én 170cm vagyok, ő 178cm)

Legutóbb pont egy nálam alacsonyabb (165cm körül), fiatalabb, gyerekarcú srác ismerősömről állapítottam meg magamnak, milyen helyes, szimpatikus.

Persze ehhez hozzátartozik, hogy beszéltünk is, így tudom róla, hogy intelligens (innen a szimpátia)

De nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen ilyen nő.

Akkor mire fel megy a panasz 0-24ben?

2017. dec. 17. 22:47
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
33%
#5: Biztos felszínes, butácska nők vonzódnak csak hozzád.
2017. dec. 17. 23:03
 12/56 anonim ***** válasza:
46%

1-2 kép vagy webkamera után mondták rám átlagosnak számító lányok, hogy helyes vagyok, vagy legalább annyit, hogy nem csúnya. Persze ezeket az alkalmakat egy kezemen megtudom számítani és rendre olyanok, akik nem annyira azonosak az ízlésemmel.

Aki élőben is ismer olyantól életemben nem hallottam egy jó szót sem, ami a külsőmre vonatkozik. Belsőleg már dicsértek rengetegszer, de azzal talán enélkül is tisztában lennék, hogy nincs vele probléma. Vagy legalábbis ezt gondolnám, így nyilván biztosabb a dolog. Szóval... ezért gondolom, hogy egyrészt a külsőm miatt nincs senkim és nem is volt. :) Na meg látom a visszajelzéseket, arcokat, stb. Nem beszélve a konkrét dolgokról. ( De tudom, hogy talán min kellene változtatni, hogy legalább egy fokkal "vonzóbb" lehessek. ) Másrészt talán azért, mert nem is igen kezdeményeztem, eléggé bátortalan vagyok ezen a téren, főleg élőben - nagyon nagy részt a külsőm miatt.

Egyébként én se vagyok valami magas (168), se egy izmos, sokkal inkább vékony alkatnak tartom magam. De ezt lesz_*rom, a testemmel én magam elégedett vagyok, nekem tetszik. :P

23/f

2017. dec. 17. 23:06
 13/56 anonim ***** válasza:
33%

"Sok lánnyal beszélgetek, a többségük szavaiból az jön le, hogy nagyon fontos nekik a sportos/szálkás külső kockás hassal vagy valamelyikük egyértelműen kimondja, hogy csak olyan férfiak jöhetnek nála szóba."

De ez miért baj? Neked sem kell zsírdisznó, nem?

2017. dec. 17. 23:07
 14/56 anonim ***** válasza:
32%

Felszínes, butácska nők főleg itt vannak és sajnos nem találnak vonzónak. :/

2017. dec. 17. 23:08
 15/56 anonim ***** válasza:
56%

Mert ez egy körforgás sajnos... Nem állnak szóba a nők sem velem,mert nem születtem helyesnek.-->Esélyem sincsen megmutatni milyen vagyok belsőre,és milyen ember vagyok. Tehát akkor hogyan is kéne csinálnom? Ja igen,én is gondolkodtam már egy arcműtéten,amint lesz rá pénzem,lehet megcsinálom. :/ Ez nagyjából az első és utolsó esélyem,hogy egyáltalán kapjak esélyt nőtől arra,hogy legalább eljöjjön velem egy randira... :/

26/F

2017. dec. 17. 23:09
 16/56 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy baj? A kérdező felvázolta, hogy nála hogy működnek a dolgok és rávilágítottam, hogy tapasztalatom szerint az ilyen gondolkodás van kisebbségben. Egy szóval nem mondtam, hogy baj lenne, bánom is én kinek mi tetszik, de ez magán a tényen nem változtat.

Egyébként meg tetszett már 90 kiló feletti lány is, nagyon szép arca volt és arányos teste.

Jelenleg is pont egy olyan lány tetszik nagyon akin van kb. 10-15 kiló plusz a társadalmi ideálhoz képest (karcsú/sportos, modell alkat).

2017. dec. 17. 23:12
 17/56 anonim ***** válasza:

Egy időben próbáltam társkeresőn ismerkedni. Elküldök egy pár fotót a hölgynek, meg egy normális, nem sablon levelet, és még válaszra sem méltatja. (nem topmodell nőkről beszélek).

Ezek után nehezen fogom arra a dolgot, hogy a humorommal, az intelligenciámmal vagy egyéb belső tulajdonságommal van baj, mivel a fotóm után ezekre már nem is kíváncsi.

(amúgy biztos van olyan nő is mint Te, aki átlagos férfiakkal ismerkedik, de ez egy nagyon szűk kör, és ők nagyrészt boldog kapcsolatban élnek)

2017. dec. 17. 23:14
 18/56 anonim ***** válasza:
94%
"Miért gondolja sok férfi, hogy a külseje miatt nincs senkije?" Mert ez így van. Nekem a külsőm miatt nincs senkim, ezt onnan tudom,hogy 10-ből 8 lány úgy néz rám,mint egy rakás szarra. Majd ha esélyt kapok egy nekem tetsző nőtől, itt nem modellekre,pláza cicákra kell gondolni, "nekem tetsző" egészen más dolgot takar,na és elrontom a dolgot a személyiségemmel,akkor elhiszem,hogy nem a külsőmmel van gond. Amíg ez nem történik meg,addig bizony a külsőm a hibás,ami miatt okkal utálom magam.
2017. dec. 17. 23:38
 19/56 anonim ***** válasza:
10%

figyelj KISANYÁM (hehe) ...szoval te azt hiszed h a fiuk akikre izgulsz nem neznek ki jol

de valojaban hozzam képest pl tutira jobban néznek ki

2017. dec. 17. 23:39
 20/56 anonim ***** válasza:
Itt egy fogadás: ismerj meg.
2017. dec. 17. 23:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!