Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi, hogy a külseje miatt nincs senkije?
Szép nőnek számítok a visszajelzések alapján, mégis többnyire olyan srácok szoktak tetszeni tinikorom óta, akik átlagosak, hozzám képest kevésbé számítottak helyesnek.
Sosem volt izmos párom, még csak nem is tetszett soha kigyúrt pasi, többnyire vékonyak, vagy mackós alkatúak.
Illetve sokszor előfordult, hogy az illető alacsonyabb volt nálam néhány centivel, vagy pont egymagas.
A jelenlegi párom az első, aki jelentősebben magasabb nálam (én 170cm vagyok, ő 178cm)
Legutóbb pont egy nálam alacsonyabb (165cm körül), fiatalabb, gyerekarcú srác ismerősömről állapítottam meg magamnak, milyen helyes, szimpatikus.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy beszéltünk is, így tudom róla, hogy intelligens (innen a szimpátia)
De nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen ilyen nő.
Akkor mire fel megy a panasz 0-24ben?
#69%
Attól még sajnos ritkán látni valóban ronda férfit egy nő mellett. Aztán lehet teljesen művelt, érdekes hobbijai vannak, "jó a dumája", de valahogy mégis mindig más "nyer", olyasvalaki aki vékonyabb-izmosabb vagy ilyesmi. Van ilyen haverom, helyi humorista, olyan dumája van hogy ihaj, rengeteg barátja van... De mikor ismerkedne mindig ráfázik, jön valami tahó és az nyer... Nem túl igazságos.
Én is addig maradok játékban amíg nem kell levetkőzni. Addig sikerrel veszem az ismerkedési folyamatot, eddig 2/2 sikeres volt, viszont amikor le kell vetkőzni, végem, mert nem lehet tovább titkolni, amit addig el lehetett leplezni humorral, jó sztorikkal, figyelmességgel - mégpedig azt, hogy nem túl jó az alakom és sosem leszek vékony vagy izmos. Átlagos még talán bár azért is vért izzadok lassan és mint a pannon csiga, olyan sebességgel megy a fogyás. Elképzelni sem tudom hogyan lehet így magabiztosnak maradni, hogy tudom, hogy nem vagyok tökéletes és ha rájön erre, akkor ki fog ábrándulni és megy tovább olyanra aki "szálkásan izmos", ami én sosem lehetek.
Csak azt tudom ismételni, amit eddig: ronda férfit én még nem láttam. Komolyan nem. Mindenkiről meg tudtam eddig mondani, hogy miért utasítottam vissza és egyik sem olyan dolog volt, amin ne tudott volna változtatni. De nem akarom megváltoztatni, ahogy senkit, ha ő nem érzi ennek a szükségét és így boldog, akkor inkább keressen olyat, akinek úgy is jó. Én változtam sokat, mert nem éreztem magam úgy jól, ahogy voltam... De sosem vártam, hogy valaki valaha úgy elfogadjon.
Az a bajuk, hogy változtatni nincs elég energiájuk, de elégedetlenek magukkal. És ez a kombó oda vezet, hogy keressünk valamit, amivel be lehet magunkat biztosítani, adjunk a nők szájába olyan szavakat, mint BMW, vagyon, tökéletes külső, hogy ne terheljen minket a változás lehetősége. Képzeljük a változtatni kívánt tulajdonságainkat nehezen leküzdhető helyett lehetetlennek és reménytelennek és máris nem kell több energiát befektetnünk és kizökkennünk. A következő pofonig, amit magunknak köszönhetünk, mert úgy próbálkozunk, hogy közben pontosan tudjuk, hogy ott maradt ez a kosz a szőnyeg alatt. És lefutjuk újra az önmentő köröket, aminek a vége az lesz megint általában, hogy a nők, a genetika, a képtelenség, bármi, ami ellen nem tehetünk, vagy nem várható el, hogy tegyünk ellene...
Erről szól ez a panasz. Meg minden kérdés itt szinte. Arról, hogy az emberek nem tudják értelmezni a saját gondolataikat és döntéseiket és egy icipicit sem szállnak magukba. A párkeresés és minden siker kulcsa, hogy ismerd magad. Amin tudsz változtatni és zavar, azt változtasd meg, amin tudsz feljelszteni, fejleszd, amin nem tudsz változtatni és zavar, találd meg a legelőnyösebb megoldását és fogadd el, amin meg nem tudsz változtatni, de szereted madadban, hangsúlyozd és legyél rá büszke, mint minden elért kis mérföldkőre. De ehhez lépni kell és nagyon-nagyon sokat foglalkozni magaddal. Igen, a 4 fal között a csöndben. Valószínűleg kellemetlen és fájdalmas lesz, mert sokév mocskát kell legyűrni a saját torkodon és megingatni mindazt, amit magadról és a világról hittél. Tudom, milyen hitetlenkedve bőgni, hogy hol járt az agyam eddig és mit hittem. De ez egy ilyen biznisz lenne. Utána már csak felfelé vezet az út.
Kérdező, én is hasonló vagyok, mint te. Látod a válaszokat, nem érdemes ezen az oldalon segíteni próbálni, csak szétszednek. Tudod, aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, azon nem lehet.
23/N
Nekem ronda srácként baromi jó dumám van.
Rengeteg lány barátot szereztem így, de párkapcsolatot egyet sem.
1. Mert lusták - ha elégedetlen valaki a külsejével, miért itt lóg pl. az edzőterem helyett? Miért nem azon dolgozik, hogy az adottságaiból kihozza a lehető legtöbbet? A legjobb terméknek is érdemes odafigyelni a "csomagolására", arról nem is beszélve, hogy pl. a sportnak mennyi pozitív hozadéka van a külsőn kívül is.
2. Mert kényelmes mindent a külsőre fogni. "Csak 170 cm vagyok, biztos ezért nincs nőm" - nem, azért nincs nőd, mert teszetosza, önbizalomhiányos és needy vagy, aki érzelmileg egy gyerek szintjén áll és nincs élete, nincs semmilyen szenvedéllyel végzett hobbija, nincsenek céljai, nincs karrierje (nem a pénz miatt fontos, hanem azért, mert teljesen más egy olyan ember kisugárzása, aki halad valamerre az életben), nincsenek barátai (de azért férfi-nő kapcsolatot akar, pedig amíg valaki haverokat/barátokat nem képes szerezni, addig kb. esélytelen párkapcsolatot kialakítani) és alapvetően semmilyen férfias belső tulajdonsága nincsen. Ami nem baj, csak akkor ideje lenne kialakítani ezeket nyavalygás helyett. Ha kell, akkor szakember segítségével.
3. Mert neten ismerkednek, ahol csak egy (legtöbbször szr minőségű és előnytelen) fotót látnak rólad. Azt hiszik, neten ismerkedni annyiból áll, hogy felraknak magukról egy 3 évvel ezelőtti homályos szelfit és elküldenek száz nőnek egy "szia, Béla vagyok, ismerkedünk?" színvonalú üzenetet, aztán várják a csodát. Igen, neten nehezebb áttörni a "háttérzajt", több a férfi, ezért ki kell menni a való életbe és ott beszélgetni emberekkel. A netes ismerkedés akkor jó, ha mellett van életed.
4. Mert nem tudnak férfiként kommunikálni a nőkkel és megfelelően előadni magukat - azt hiszem, ezt nem kell különösebben magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!