Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi, hogy csak az talál komoly kapcsolatra párt, aki gazdag/alfaállat/ilyenolyan kocsija van?
És most szeretném kihangsúlyozni, hogy boldog, szeretetteljes kapcsolatra gondolok, az egyéjszakás "leszoplak a wc-ben" dolgokról ne beszéljünk, az nyilván más terület.
Vagy az itteni panaszkodó férfiaknak az utóbbi kell?
Túl sok időt tölt a gép előtt, és túl keveset emberek között.
Szerintem ennyi a megoldás.
21/L
Amikor meg leírom, hogy az én barátom sem ilyen, mégis vele vagyok, pedig fizeti a diákhitelét, még a szüleivel él stb. akkor nem az, hogy elgondolkoznak rajta, hogy talán mégsem úgy van, ahogy gondolják, hanem jönnek csapatosan hőbörögni, hogy akkor biztos a szüleig gazdagok, vagy nahyon jóképű stb., pedig egyik sem igaz.
Tényleg, egyszerűen lehetetlen velük észérvekkel kommunikálni.
Gondolkodjál már. Ki akar egy olyan faszival összejönni, akivel nehezebben gördül az élet kereke? Persze neked is, meg minden nőnek is fúdenagyonmarhára' mindegy, hogy egy új lakásra/kocsira/bármire való másfél év alatt, vagy 50 év alatt jönne össze, mert hogy folyton ezzel áltattok mindenkit, hogy nektek nem számít a pénz. De igenis számít! Le kéne már szoknotok a hülyének nézésről, mert a valóság sosem támasztja alá azt, amit ti itt a melleteket verdesve terjesztetek.
Két totál egyforma kaliberű pali közül egyértelmű, hogy te is a tehetősebbet fogod választani, pont ugyanúgy, mint akármelyik másik nő. Ne magyarázzad már meg, hogy ez nincs így.
1. vagyok. Ezeknek ha az arcukba tolod a bizonyítékokat, akkor is jobban tudják, és hajtják tovább a saját hülyeségüket.
Én is belefutottam pár ilyenbe.
Fölösleges energia- és időpocsékolás...
Nem gondolom, hogy az kell a nőknek, nekem igazából hiányzik egy kis önbizalom, annak ellenére, hogy pozitív visszajelzéseket kapok. Plusz az élete ezen területén szerencsétlen vagyok, nem találkoztam még a megfelelővel vagy a sors nem hozott össze vele, ha létezik ilyen.
A "leszoplak a wc-ben" meg nem érdekel.
27f
Mert ez rajtuk kívül álló probléma. Ha rájönnek, hogy a viselkedésük a baj, akkor azon dolgozni kéne.
Nem tudom, milyen nőket ismernek ezek, de ha csak azt oldalt olvassa valaki, azt hiheti, a nők nem dolgoznak, és csak milliós havi fizetésű embereknek van barátnőjük.
Ezt legjobban az a számomra megdöbbentő kérdés mutatja, hogy "mennyi fizetést álmodsz a férjednek?". Nem tudom, szerintem a világon az összes ember szeretne önállóan is anyagilag független lenni.
Kislány koromban sem gazdag férjről álmodoztam, hanem saját magamról, ahogy Dagobert bácsi módra úszkálok a saját pénzemben.
"Két totál egyforma kaliberű pali közül egyértelmű, hogy te is a tehetősebbet fogod választani, pont ugyanúgy, mint akármelyik másik nő."
Miért, te 2 teljesen egyforma nő közül nem a gazdagabbat választanád? Egyébként nincs teljesen egyforma nő/férfi. Főleg, ha az egyik szegény a másik meg gazdag. Így alapból baromság ez a kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!