Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi, hogy a külseje miatt nincs senkije?
Szép nőnek számítok a visszajelzések alapján, mégis többnyire olyan srácok szoktak tetszeni tinikorom óta, akik átlagosak, hozzám képest kevésbé számítottak helyesnek.
Sosem volt izmos párom, még csak nem is tetszett soha kigyúrt pasi, többnyire vékonyak, vagy mackós alkatúak.
Illetve sokszor előfordult, hogy az illető alacsonyabb volt nálam néhány centivel, vagy pont egymagas.
A jelenlegi párom az első, aki jelentősebben magasabb nálam (én 170cm vagyok, ő 178cm)
Legutóbb pont egy nálam alacsonyabb (165cm körül), fiatalabb, gyerekarcú srác ismerősömről állapítottam meg magamnak, milyen helyes, szimpatikus.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy beszéltünk is, így tudom róla, hogy intelligens (innen a szimpátia)
De nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen ilyen nő.
Akkor mire fel megy a panasz 0-24ben?
Én pont ilyen vagyok, csak nem panaszkodok 0-24-ben.
Nekem konkrétan onnét, hogy elbeszélgetek a lányokkal, már ha visszaírnak. :D Persze eddig még nem is láttak. Majd addig jutunk, hogy érdekel már, hogy mégis hogy néz ki a másik. Mire küldök képet és hirtelen valami dolga akad, esetleg a holnap írok szöveget dobja be és a holnapra várhatok.
De nagyon gyakori, hogy vissza sem írnak.
23/F
Sok lánnyal beszélgetek, a többségük szavaiból az jön le, hogy nagyon fontos nekik a sportos/szálkás külső kockás hassal vagy valamelyikük egyértelműen kimondja, hogy csak olyan férfiak jöhetnek nála szóba.
Vagy egyéb fix dolgok mint a 185 feletti magasság és/vagy a kigyúrt/tetovált test.
Tehát pont a hozzád hasonló lányok vannak kisebbségben, innen jön az, hogy miért gondolkodik sok férfi így vagy úgy.
Egyetértek veled, nekem is tetszett már velem egymagas srác (160 cm vagyok), mackós is, huszonévesen kopaszodó is, a párom pedig vékony és "rosszabb pasi mint én nő", mégis én nagyon vonzónak találom.
Szerintem akik a külsőre fogják, valószínűleg nem tudják, mi a baj velük igazából. Persze senki sem tökéletes, de negatív, panaszkodó emberrel nem szívesen jön össze senki például.
Sose voltam kigyúrt, voltam vékonyabb, most vastagabb.
A nők arra vevők, ha egy férfi nem jön zavarba, és tud beszélgetni, és meg tudja hallgatni őket.
Plusz ha még hozzá is tud szólni sok dolghoz az nyerő szokott lenni.
Jó nyilván ne legyen 300 kg.
De itt olyan ostoba emberek vannak:
"szerintetek gáz, hogy vékony a karom"
Az ilyentől falnak tudok menni.
A másik a magasság téma. Én 178 vagyok, de volt 190 cm-s barátnőm, és nem két hónapig.
Fekve teljesen mindegy ki milyen magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!