Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen tulajdonságú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen tulajdonságú pasik számítanak lúzernek a ti szemetekben?

Figyelt kérdés
Kérdezhetném úgy is, hogy mi tesz valakit lúzerré?

2017. dec. 5. 23:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy lúzer vagyok, mert az apám lelépett és hagyott egy rakás adósságot, és emiatt otthon kell élnem. Anyagilag most így a legelőnyösebb. Van munkám, munka mellett diplomáztam, nyelvvizsgáztam, és nem vagyok testileg sem eltunyulva. Néha nem értem a nőknél ezt az "otthon lakó lúzer" dumát. Meg sem fordul a fejükben, hogy van aki nem azért lakik otthon, mert lusta, hanem azért mert ilyen körülmények adódtak más ember hibájából?
2017. dec. 6. 10:00
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Minden nő itt azért hisztizik, mert otthon lakik a férfi. Akkor erre válaszoljatok: mi a jóságos úristen értelme lenne kiadni havi százezret egy odúnak se nevezhető kis szirszar szobáért, ha ugyanúgy egyedül élne benne is az ember? Most értelemszerűen azt a szcenáriót vegyük alapul, amelyben az ember ugyanott él, ahol dolgozik vagy tanul.

Nem, majd akkor elköltözök, ha lesz kivel összeköltöznöm. Addig csak fölösleges presztízskérdés alapja lehet, pont, mint amikor az ember beérné Swifttel is, de hát az milyen proli kocsi már.

2017. dec. 6. 10:57
 33/38 anonim ***** válasza:

Amúgy jó, hogy minden pasi a "szüleivel él"-re ugrik, amikor azt ilyen formában senki nem írta, hogy CSAK AZ baj lenne (igen, amúgy van nő, akinél ez elvárás... két típus. 1) ő maga ezt vagy ennél többet le tud tenni az asztalra nála reális. 2) aki műkörmösként, anyunál élve várja ezt el - aki ilyen p...kért sír, annak valszeg az ismerkedési metódusain kell változtatni vagy olyan is pasiban, tehát elsődleges nála, hogy vékony és szép legyen a csaj, a többi nemszámíííííít...). A 2. is én én is leírtuk, hogy abban az esetben, ha nem is tervez elköltözni (ami az én olvasatomban a sohanapjánt jelenti) vagy ha úgy van otthon, hogy nem fizet haza és nem is csinál semmit a házimunkában, mert "ott van arra anyám". Na ez nem vonzó dolog. Főleg azért, mert akit így kiszolgálnak otthon, az a nőjétől is el fogja várni, én meg nem leszek senkinek sem a házicselédje, ha én is tisztességesen dolgozom.

(amúgy párom pont otthon élt, amikor megismerkedtünk, de legalább nem az anyjával csináltatott minden házimunkát és fizetett is a közösbe)

2017. dec. 6. 11:15
 34/38 anonim ***** válasza:
#28 te azért vagy lúzer, mert ha indirekten is, de a magadról alkatott jellemzésed az másokkal való összehasonlítás.
2017. dec. 6. 15:39
 35/38 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt az otthon lakik hisztit amúgy, így nőként sem. Annak több értelme van, hogy valaki azért tegye más zsebébe a pénzt, hogy a mellét verje egy lakásra vagy szobára, ami sosem volt az övé és sosem lesz, mert albérlet? Komolyan ennyire kirakatéletet élő férfire vágynak egyesek?

Azt elismerem, hogy ott valami oltári nagy hiba van a gépezetben, ahol a férfi 23-25 éves kora óta nem tanul, dolgozik, a pénzét nem kell semmibe beleadnia otthon sem, semmi nem terheli, és otthon bssza a rezet 30 évesen is. Az nevetséges, nem igaz, hogy nem gyűlt össze 5-6 év alatt saját fizuból egy kezdőrészlet vagy egy kislakás ára. No de miért várjuk, hogy egy srác, aki a családjáért is felel mondjuk, vagy aki még egyetemre jár (ne gyertek nekem a dolgozz mellette dumával, kíváncsi lennék, hogy ki végezné el főállás mellett a műszakit vagy az orvosit), saját lakásban éljen, vagy százezreket vágjon ki lakbérre úgy, hogy amúgy otthon spórolhatna egy otthonra közben, meg építhetné a karrierjét ahelyett, hogy egy, a szakmájával köszönőviszonyban sem lévő retek munkát végez ahelyett, hogy arra koncentrálna, ami valóban számít, és építené a kapcsolatokat meg csinálná a projekteket már diákként? Azért tegyünk már különbséget a "nem akarom" és a "nem éri meg" között... Én jobban tisztelem azt, aki otthon lakik, keményen tanul és néha az egyetem mellett dolgozik valamit (vagy keményen dolgozik), besegít az otthoniakban mellette anyagilag és teendők szempontjából is, és közben pakolja félre a pénzt, hogy ne kelljen magas törlesztőrészletekkel szopnija, meg minden mással a későbbiekben. Mellesleg bocs, de le lehet venni a magassarkút meg a gyémántgyűrűt és neki lehet állni dolgozni, majd meglátjátok (én is megláttam), mennyire egyszerű magas lóról pofázni. Majd ha nektek lesz önerőből saját lakásotok, akkor lehet csapdosni az asztalt, hogy a férfinek meg hol van... Álljon már meg a menet.

2017. dec. 6. 16:05
 36/38 anonim ***** válasza:
Az a legszebb, hogy azok a nők, akik szerint lúzer a szüleivel lakó férfi, általában szintén a szüleikkel laknak, mert soha nem fognak annyit keresni, amennyiből egyedül fenn tudnának tartani egy lakást.
2017. dec. 6. 17:38
 37/38 anonim ***** válasza:

Van olyan csajismerősöm, aki nekem tartott prédikációt az önálló életről, mert neki saját lakása van. Végül kiderült, hogy szülői segítséggel jutott hozzá, és eddig van 4 év bejelentett munkaviszonya megszakításokkal. De én vagyok az éretlen, mert 3 műszak mellett egyetemre jártam, utána meg nyelvvizsgára...

De a saját lakás más segítségével...na az hűűű, meg haaa...

2017. dec. 6. 23:08
 38/38 anonim ***** válasza:
#34 igen? Hol van összehasonlítás? Azt írtam, ami a nők mondtak már nekem.
2017. dec. 7. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.