Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen tulajdonságú pasik számítanak lúzernek a ti szemetekben?
És persze attól, hogy a 6-os számú válaszoló ezeket a pasikat tartja lúzernek, még lehet találni értelmes, normális, nem ennyire felszínes nőket, akikkel feltehetőleg sokkal tartósabb, közvetlenebb, mélyebb kapcsolatot tudsz kialakítani, fenntartani, mint az ilyen nagy elvárásokkal rendelkezőkkel, akik állandó nyomás alatt fognak tartani. :)
28f
Mindenki mehet keresztül rossz időszakokon, ami alapján le lehetne írni lúzernek, de tapasztalataim szerint van 2 tulajdonság, ami megakadályozza az embert, hogy talpra álljon, és ezek miatt lesz valaki igazán lúzer:
- aki azt hiszi, hogy minden rossz dologért, ami vele történik valaki más felelős
- nincs akaratereje
#15 Kíváncsi lennék, te mennyire rajonganál egy hölgyért, aki:
-két szót se tud szólni vagy nagyon fejletlen a kommunikációs érzéke
-érzelmileg hideg, hüvős és kevésbé van igénye a kimutatásra, éreztetésre
-értelmi szintje alig haladja meg egy 15 évesét, avagy nem nőtt fel, örök gyereknek érzi magát: lehet aranyos, de buta, mint a föld
-nem tud önállósodni, másoktól várja a csodát
-össze vissza kel-fekszik, mértéktelenül vásárol vagy vadul szórakozik, ahogy a kedve tartja, kiszámíthatatlanul él, ami nemhogy egészségtelen, de kiábrándító is
-nem tudja elfogadni, hogy lehetnek más nézetek is, csak berögzülten megy a vakvilágba
-műveletlen, intellektuálisan keveset képes felmutatni
-képtelen értelmezni egyszerű, hétköznapi dolgokat
-bunkó és flegma, hiányzik belőle az empátia
-annyira lusta volt, hogy csak 8 általánosra futotta
-érettségi után nem volt igénye továbbtanulni, céltalanul bonyong inkább vagy elvállal valami alja melót
-egyáltalán nem akar dolgozni, tehát képtelen lesz ellátni magát
Szerinted ezek alapján felszínes vagyok? Nem, csupán szeretem, ha normális emberekkel vagyok körülvéve és nem kell arról beszélgetnem, hogy miért nem tudja valaki kifejezni az érzelmeit, miért nem tud szót érteni a párjával vagy miért nem talál munkát 8 általánossal, sorolhatnám. Elismerem, hogy a stílusom kicsit nyers és provokáló volt, de tudok könnyed lenni és szeretek jókat beszélgetni is, az más, ha komolyabb a megfogalmazásom, és elnézést, hogy vannak igényeim. Szerintem nem nagy elvárásokat írtam le. Szeretném ha kifejtenéd, miért olyan rosszak az általam leírt pontok :) Amennyiben használható érvelést tudsz kínálni, elfogadom, hogy szerinted nem vagyok egy "értelmes, normális" nő, "akivel az élet zord, mert túl komoly és hiányzik belőle a könnyedség, ráadásul felszínes is". :)
#18 szerintem elég alapvető dolgokat írt le, nehogymár az, hogy valakinek megvan a 8 általános vagy próbál valami értelmes munkát keresni, akkora dolog legyen. Legközelebb a fogmosást is bele kell írni?
Én személy szerint semmi olyat nem várok el a másiktól, amit én ne tudnék teljesíteni (szerintem így korrekt), de azért meghatározhassak már egy alapszintet, ami alá ne kelljen mennem. "Lúzernek" tartom azokat, akik önhibájukból képtelenek tartalmas, méltó életet élni, főleg, ha ennek tetejébe a saját sikertelenségük miatt mindig másokat hibáztatnak.
Amúgy szerintem minden lány más tulajdonságokat keres, nekem pl. fontos hogy valaki szeressen tanulni, művelődni, legyenek céljai (én is ilyen vagyok), ne legyen negyöpösödött, legyen intellektuálisabb beállítottságú (ez ízlés kérdése, de így passzolunk igazán). Az például kevésbé fontos, hogy sokat keressen (van pénzem, köszi), egyfolytában a kedvemet lesse és tutujgasson (nem vágyok sok figyelemre), "nagydumás" legyen vagy társaség középpontja (hidegen hagy, nem ez érdekel), vagy ő legyen az "erős" és ő kezdeményezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!