Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak bejönnek a nőies külsejű, de férfias tulajdonságú lányok?
Pl. külsőre szép arcú, hosszú hajú, vékony, formás alakú, viszont szeret valamilyen férfias sportot, nem hisztis, szereti a jó csípős ételeket, szívesen eljár haverokkal sörözni, ért az informatika világához vagy a kocsikhoz, stb.
Ez bejön a férfiaknak, vagy a külsőtől függetlenül is férfiasnak tartják az illető lányt, és nem tekintenek rá nőként?
Általában az egyik tényező üti a másikat, ritka a kettő együtt.
Havernak volt ilyen barátnője, aki nagy informatikus, együtt játszottak, söröztek is velünk, kocsikat is ismeri, de mellé társult a Big Bang Theory-s Amy külső, és az "akward" viselkedésmód. Bár haver is ilyesmi, igaz brutális feketehumorral leplezi.
"szereti a jó csípős ételeket, szívesen eljár haverokkal sörözni, ért az informatika világához vagy a kocsikhoz"
Ezek nekem nem igazán számítanak előnynek. Lehetnek férfias tulajdonságai, de csak mértékkel, és lehetőleg mondjuk ne bokszoljon. A "férfias" dolgokat meghagyom a baráti/haveri körömnek...
Olyasmire gondolsz ezek szerint, mint a párom. Igaz, nem vékony, mert azokat nem bírtam soha. Hatalmas hajkorona, domborodik ahol kell. Csúnya sem lehet, mert sok pasi megbámulta már.
Mind ezek mellett, lazán felszerel polcot, autója benzintankját kicserélte egyedül. Nem gond nála a villanykapcsoló, konnektor, lámpatest csere sem. Kell, akkor hegeszt, flexel:) Imádja a több napos nomád horgászatot, stb. Nekem, így jön be, ahogy van. Sikítozó, hisztiző nőktől szívbajt kapnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!