Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat?
Sziasztok!
Nagyon rég óta azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Semmilyen jelét nem látom annak, hogy esetleg szimpatikus lennék-e valakinek így ennek köszönhetően nem is ismerkedem senkivel sem mert nem látom értelmét. Elméletileg helyes fiú vagyok mert már sokan megdicsértek de én ezt akkor sem tudtam elhinni. Én nem keresem a lányok társaságát és ők sem az enyémet. Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka. Persze egyáltalán nem arra vágyom, hogy körülugráljanak a lányok. Kezdek beletörődni és elfogadni az egészet.
Arra lennék kíváncsi, hogy mégis mi oka lehet annak hogy szó szerint levegőnek néznek a lányok?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F
Kérdező!
Ezt megértem. És szép cél is. Viszont abban továbbra is fenntartom a nézőpontomat, hogy ahhoz, hogy rendezd a nőkkel való viszonyodat, tudnod kell férfiként hozzájuk állni. Ott kezdődik az egészséges felnőtt férfivá válás, hogy tudod a nőket nőként kezelni úgy, hogy te férfiasan állsz hozzájuk. Ez adja meg azt az önértékelést, azt a lelki stabilitást, ami után jön a többi.
Attól tartok, hogy ez a "barátkozni akarok lányokkal" mentalitás, önbecsapás. Eleve, ha én barátokat akarok szerezni, akkor nem határozom meg, hogy lányokkal-e vagy nem. Mert a barátság alapja a vonzalom hiánya. Na most ha te egészséges férfi vagy, akkor nagyon valószínű, hogyha csak az adott lány nem átlagon felüli rondasággal rendelkezik, akkor te látod benne a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!