Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon rég óta azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Semmilyen jelét nem látom annak, hogy esetleg szimpatikus lennék-e valakinek így ennek köszönhetően nem is ismerkedem senkivel sem mert nem látom értelmét. Elméletileg helyes fiú vagyok mert már sokan megdicsértek de én ezt akkor sem tudtam elhinni. Én nem keresem a lányok társaságát és ők sem az enyémet. Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka. Persze egyáltalán nem arra vágyom, hogy körülugráljanak a lányok. Kezdek beletörődni és elfogadni az egészet.

Arra lennék kíváncsi, hogy mégis mi oka lehet annak hogy szó szerint levegőnek néznek a lányok?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F

2017. dec. 4. 15:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#20/20: Szia! Félre értesz. Nem akarom az összes nőt végig du.gni. Beszélgetni szeretnék a lányokkal, hogy végre ne féljetek a jelenlétükben. Jó lenne ha lehetnének lány barátaim is.
2017. dec. 6. 12:12
 22/25 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező!

Ezt megértem. És szép cél is. Viszont abban továbbra is fenntartom a nézőpontomat, hogy ahhoz, hogy rendezd a nőkkel való viszonyodat, tudnod kell férfiként hozzájuk állni. Ott kezdődik az egészséges felnőtt férfivá válás, hogy tudod a nőket nőként kezelni úgy, hogy te férfiasan állsz hozzájuk. Ez adja meg azt az önértékelést, azt a lelki stabilitást, ami után jön a többi.

Attól tartok, hogy ez a "barátkozni akarok lányokkal" mentalitás, önbecsapás. Eleve, ha én barátokat akarok szerezni, akkor nem határozom meg, hogy lányokkal-e vagy nem. Mert a barátság alapja a vonzalom hiánya. Na most ha te egészséges férfi vagy, akkor nagyon valószínű, hogyha csak az adott lány nem átlagon felüli rondasággal rendelkezik, akkor te látod benne a nőt.

2017. dec. 6. 14:12
 23/25 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor ez tárgytalan.
2017. dec. 6. 15:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Iratkozz be táras tánctanfolyamra, az segít hogy férfiként közelíts a nőkhöz. :)
2017. dec. 30. 21:54
 25/25 anonim válasza:
Kedves kérdező! Elég nehéz problémád akadt és a rossz hírem az hogy ezen csak is te tudsz változtatni, méghozzá fejben! A hozzáálásodon kellene. Tudom hogy ez most egy haszontalan tanácsnak tűnik de sajnos ez a helyzet lényegében.Javaslom először olyan lányokkal próbálj beszélni akik nem számítanak neked annyira vagy kevésbé ismered őket. Így mindenféle tét nélkül gyakorolhatsz és ha rosszul sül el akkor sem vesztesz semmit mert a lányt alig ismered. Nem azt mondom hogy használd ki csak azt hogy kell egy terep ahol gyakorolhatsz következmény nélkül. Úgy kell elkezdeni hogy az ellenérveidet leszarod és egyszerűen elkezdesz társalogni a magad módján aztán idő közben meglátod hogy min kell javítani. Egyszerűen csak menj oda egy lányhoz és mondd azt magadnak hogy nem tartasz a következménytol hanem odamesz mert előbb utóbb oda kell menned valakihez. Csak próbálkozni kell. Lehetőleg olyan körülmények között ahol nem veszithetsz
2018. dec. 24. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!