Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat?
A kérdés leírása tartalmazza nagyjából a választ a kérdésedre...
2017. nov. 1. 19:03
"Nagyon félénk, visszahúzódó vagyok, nincsen önbizalmam és az önértékelésemmel is komoly problémáim vannak és persze egyáltalán nem tartom magamat helyes fiúnak. Sohasem szoktam mosolyogni egész nap póker arcom van."
Ezért.
2017. nov. 1. 19:04
Miért nem magadra figyelsz és arra, hogy megoldd ezeket a problémákat előbb? Miért akarsz ilyen gondokkal még barátnőt is? Előbb rendbe kellene tenni pár dolgot az életedben, mielőtt valakit "belerángatsz". Az a baj, hogy annyira akartok társat, meg minden, hogy elfelejtitek, hogy annak a másik embernek is az az igénye, hogy jól érezhesse magát mellettetek, és figyeljenek rá... Nem megváltani érkezik, meg elviselni, hogy neked ilyen problémáid vannak... Egészséges önértékelésű lányt pl nagyon le tud húzni, ha a másik félnek ezzel gondjai vannak. Megérti, valószínűleg, de nem fogja élvezni, hogy kínlódsz...
2017. nov. 1. 19:08
Aha, aki nem mosolyog rám pasi azzal mit kezdjek? Menekülök mert csak lehúz. Legyél már pozitívabb egy kicsit. Bizos hogy semmi baj sincs veled egyébként, semmivel sem lehetsz rosszabb másoknál csak legyél pozitívabb.
2017. nov. 1. 19:09
5/16 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy ha magamat nem tudom elfogadni és szeretni akkor ezt mástól sem várhatom el, hogy szeressen és elfogadom olyannak amilyen vagyok. De hiába szeretnék ezeken a problémáimon változtatni egyszerűen nem megy, tanácstalanság vagyok.
6/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok pozitívabb lenni. Higgyétek el nagyon elkeserít minden nap, hogy ilyen vagyok és valószínű, hogy ez látszik is rajtam.
Vegyél egy macskát utálom az ilyen pasikat..hogy miért arra nagyon jó magyarázatom van. De mindegy.
Inkább változz meg ha lehet ..mondjuk ha csúnya vagy menj edzeni vegyél jobb ruhákat legyen jobb hajad, ne legyél ilyen felős stb..
2017. nov. 1. 19:13
8/16 A kérdező kommentje:
Már több mint egy éve kitartóan sportolok de semmi sem változott.
"Nagyon félénk, visszahúzódó vagyok, nincsen önbizalmam és az önértékelésemmel is komoly problémáim vannak és persze egyáltalán nem tartom magamat helyes fiúnak. Sohasem szoktam mosolyogni egész nap póker arcom van. "
Ha tippelhetek akkor ezek mind közrejátszhatnak.. változtass rajtuk, nyiss mások felé,és meglátod hogy mások is nyitni fognak feléd :)
2017. nov. 1. 19:15
10/16 A kérdező kommentje:
Hiába szeretnék egyszerűen nem megy. Nem vagyok az a barátkozós. Mindig is egyedül voltam. Egész nap ha nem szólnak hozzám akkor elvagyok magambam és csak gondolkodom egész nap.
Kapcsolódó kérdések: