Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat?
Mindenki azt mondja , hogy nem értik ilyen humorral miért nincs barátnőm .
Állítólag a szövegem is jó .
Sok lány azt mondja a külsőmmel sincs baj .
Még sincs barátnőm pedig már nagyon szeretnék egy NORMÁLIS lányt akit szerethetek .
Szar érzés látni , hogy a sok bunkó beszélni nem tudó drogos emberek meg csajokkal mászkálnak .
most biztos azt hiszitek , hogy nagyképű vagyok és fent hordom az orrom és azért nincs lány aki szeretne de ha látnátok amit én akkor nagyon is egyet értenétek velem .
Szóval nem nagyképűségből írtam amit írtam hanem a kőkemény valóságot amit mindenki lát de senki sem mer kimondani . Kort nemet írjatok . Legalább tudjam kitől kapok választ vagy akármit .
De ne is a beszámolóm utolsó szakaszát tárgyaljuk ki hanem inkább az első szakaszt .
Majd fogod érdekelni őket, fiatal vagy még, semmiről nem maradtál le!!
23/N
A nők presztizs alapján választanak a te korodban barátot. Tudod BMW, drog, hegedű.
Gondolom te nem vagy elég "menő" hogy valaki csak azért járjon veled hogy menőzhessen a barátnőinek. De lehet jobb is úgy neked..
Amúgy ha a 16-19 éves korosztályt célozod meg, akkor sokat nőnek az esélyeid, már csak azért is mert idősebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!