Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja , hogy nem értik ilyen humorral miért nincs barátnőm .

Állítólag a szövegem is jó .

Sok lány azt mondja a külsőmmel sincs baj .

Még sincs barátnőm pedig már nagyon szeretnék egy NORMÁLIS lányt akit szerethetek .

Szar érzés látni , hogy a sok bunkó beszélni nem tudó drogos emberek meg csajokkal mászkálnak .

most biztos azt hiszitek , hogy nagyképű vagyok és fent hordom az orrom és azért nincs lány aki szeretne de ha látnátok amit én akkor nagyon is egyet értenétek velem .

Szóval nem nagyképűségből írtam amit írtam hanem a kőkemény valóságot amit mindenki lát de senki sem mer kimondani . Kort nemet írjatok . Legalább tudjam kitől kapok választ vagy akármit .

De ne is a beszámolóm utolsó szakaszát tárgyaljuk ki hanem inkább az első szakaszt .

2013. ápr. 15. 19:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy 21 vagyok .
2013. ápr. 15. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Majd fogod érdekelni őket, fiatal vagy még, semmiről nem maradtál le!!

23/N

2013. ápr. 15. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Szoktál ismerkedni? Esetleg randira hívni lányokat? Lehet, hogy nem világos nekik, hogy akarsz tőlük valamit, azt hiszik csak haverkodsz.
2013. ápr. 15. 19:49
 4/10 Christiano Ronaldo ***** válasza:

A nők presztizs alapján választanak a te korodban barátot. Tudod BMW, drog, hegedű.

Gondolom te nem vagy elég "menő" hogy valaki csak azért járjon veled hogy menőzhessen a barátnőinek. De lehet jobb is úgy neked..

Amúgy ha a 16-19 éves korosztályt célozod meg, akkor sokat nőnek az esélyeid, már csak azért is mert idősebb vagy.

2013. ápr. 15. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Ami késik nem múlik.. Várj türelemmel azok a kapcsolatok,amiket a drogos palik művelnek nem biztos,hogy sokáig tartanak. Hidd el eljön az igazi és jobb várni egy számodra tökéletes partnerre,mint hogyha lett volna már 15 párkapcsolatod,de mind ri-bancokkal.. 13/L
2013. ápr. 15. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Mintha engem jellemeztél volna. Nálam annyi a gond, hogy nem járok el sehova, ahova pedig mégis, 50+ -os nők vannak.
2013. ápr. 15. 19:59
 7/10 dag ***** válasza:
Nincs elég pénzed öreg!
2013. ápr. 15. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert csak hazudják, h nincs baj a külsőddel.
2013. ápr. 15. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mindig jön azonnal. Sokszor sokat kell várni, hogy összefuss azzal, aki téged is érdekel, és akit te is érdekelsz. Amúgy fontos, hogy legyél nagyon magabiztos, és ne tűnj kétségbeesettnek. Ne rohand le azonnal a kiszemeltet, mi nők szeretjük, ha kicsit aggódhatunk, hogy tényleg tetszünk-e. "Játsz" egy kicsit ;) persze határokon belül. Eleinte csak mutasd meg, hogy vagy, lássa a humorod, amit nem feltétlenül neki címzel, lehet csípkelődni is, ilyenek, hadd szemeljen ki magának. Persze ez akkor jön be, ha tartózkodtok egy légtérben egymástól függetlenül is... Nézelődj a környezetedben. 23L
2013. ápr. 15. 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:
drogozz be te is :D meg igyál sokat csak "vízet" :D
2013. ápr. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!