Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és nagyon nehezen tudok ismerkedni. Nagyon félénk, visszahúzódó vagyok, nincsen önbizalmam és az önértékelésemmel is komoly problémáim vannak és persze egyáltalán nem tartom magamat helyes fiúnak. Sohasem szoktam mosolyogni egész nap póker arcom van. És persze ezeknek a gátlásoknak köszönhetően egyáltalán nem ismerkedem senkivel sem. 19/F
2017. nov. 1. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi a fäsznak tetted fel a kérdést, ha ennyire "nem tudsz változtatni"? Tudsz, csak nem akarsz, különben rég nem itt bőgnél, hanem vérverítékes munkával, szakemberrel vagy anélkül megmozgatnál minden követ. Ennek így semmi értelme. Válaszolni sem rá.
2017. nov. 1. 19:21
 12/16 A kérdező kommentje:
És akkor mit tegyek annak érdekében, hogy elindulás sakk azon az úton, hogy még tudjak változni? Ha meg sem akarnék változni akkor leszarnám az egészet és a kérdést sem tettem volna fel.
2017. nov. 1. 19:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Elindulhassak azon az úton*
2017. nov. 1. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Pedig nem szabad nagyon zárkózottnak, félénknek lenni!

Tudom könnyű mondani, de tapasztalatból mondom, mert nekem meg pl. sokszor jó lett volna barátokat keresni, de

ennek köszönhetően nem sikerült!

Senki se kereste a társaságomat és nem véletlenül!

Feltétlen változtatnod kell ezen, legyen több önbizalmad és próbálj nyitni mások felé lehet, hogy akkor a lányoknál is nagyobb esélyed lesz ismerkedni!

Amúgy, ha vigasztal nekem se volt még kapcsolatom, de hát ez van, bár el is vagyok nélkülük!

Nem biztos, hogy jól járnék vele!

24/F

2017. nov. 1. 19:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Nyitni egyáltalán nem merek feléjük mert bevallom őszintén a 19 évem alatt sohasem beszélgettem a lányokkal így ezen a téren nincsen tapasztalatom. Mindig is visszahúzódó voltam és elvoltam magamnak egyedül nem igazán kerestem mások társaságát. És ez a mai napig is így van. Egyszerűen nem tudok rajta változtatni.
2017. nov. 1. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha nőként rendelkeznél ezekkel akkor sem lenne egyszerű a helyzeted. De férfiként ezekből sokszor egy is elég ahhoz, hogy ne érdekeld a nőket. Kezdj magaddal valamit, ne szomorkodj, ne a nőket tedd előtérbe, hogy nekik akarsz megfelelni. Egyszerűen csak élj, érezd jól magad és ennek a következménye talán az lesz, hogy kellesz majd egynek. Ameddig ez nincs így addig kikukáznak a francba, mert van rajtad kívül más akinek nincsenek ilyen gátlásai és nekik megfelelnek.

Ne foglalkozz azzal, hogy nem te vagy a legkirályabb focista pasi aki körül nyüzsögnek, ne ilyen és ehhez hasonló búbánatba taszítsd magad. Csináld amit szeretsz és legyél attól boldog.

Persze könnyű ezt mondani. De annak tényleg semmi értelme, hogy magadat örlöd.

2017. nov. 1. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!