Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 19 éves vagyok (még szűz) és valamiért nem érdeklem a lányokat....Én úgy gondolom,hogy nem vagyok ronda fiú bár szép sem,olyan átlagosnak gondolom magam,ráadásul beszélgetésekkor nem is blokkolok le,ha olyan lánnyal beszélgetek aki nekem nagyon is tetszik!! Legnagyobb hiba velem az az anyagi helyzetem..albérletben élek szüleimmel és nem vagyok tehetős....Nincs jogsim, nincs autóm és nincsenek 25.000 forintos Nike titokzoknijaim..hozzáteszem nem hinném,hogy rosszul öltözködök mert nem szakadtan és nem topisan járok suliba,lezseren öltözök és nem is vagyok büdös (ha valaki ezt gondolná)!!!! az utóbbi években folyamatosan csak az elutasításokat hallgattam így most már kezdek ebbe belefáradni....Ráadásul ezek után olyan bűn ronda fiúkkal láttam összejönni ezeket a lányokat,hogy alig hittem a szememnek,mondom ilyen nincs!!! Már kezdek picit belefáradni ebbe az esélytelen próbálkozásba....mi lehet velem a baj amiért ennyire nem kellek a lányoknak??? Esetleg van valami szenzoruk amivel bemérik,hogy ki a szegény és ki a gazdag??

2012. szept. 21. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Ribancot keresel, vagy barátnőt? Mert a ribancokat a pénz meg az élvezet érdekli. A barátnő segítene. Próbálj meg olyan csajok körül nézelődni, akik barátnő-típusok. Ja és egy jó tanács: Ne azt várd, hogy a lányok érdeklődjenek irántad, hisz neked van tököd. Elvileg...
2012. szept. 21. 15:22
 2/14 anonim ***** válasza:

én is szűz vagyok.Na de amiatt mert nem keresem a lányokat.

14 éves koromban lett volna alkalmam rá.de akkor azt mondtam korai.. dobtak is.

Alapból hülyén állsz hozzá.

Ismerkedni kell.A normálisabb csajoknak te fogsz kelleni,és nem a vagyonod.

A ruha sem fontos,ez csak mese.öltözz normálisan.De nem kell márkákat venni.

Sportolni is lehet szabadban/otthon.

Te csak nem teszel érte.Ezt akarni kell.

F19

2012. szept. 21. 15:22
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Szia:)Ne keseredj el,valoszinu,hogy ezek a lanyok amugy sem illenenek hozzad..az hogy szuz vagy,dicseretes,es szamomra izgato;)Szoval ne add fel,ertekesebb vagy te annal,hogy buta libak miatt keseregj....
2012. szept. 21. 15:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Én akarom mert eddig az ÖSSZES általam kinézett lányhoz ÉN mentem oda beszélgetni!! És természetesen nem ribancot keresek hanem barátnőt
2012. szept. 21. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:

jó eddig elbuktál...

de az aki elesik a kerékpárral és nem áll fel tovább gyakorolni az sosem fog megtanulni bicajozni.

Keresd tovább ne add fel

2012. szept. 21. 15:27
 6/14 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem,hogy nem disco-zok hanem suliban ismerkedek személyesen és csakis a "normális" lányokat veszem célpontba akik nem isszák le magukat minden 2. nap.

15:24 : örülök,hogy vannak ilyen lányok :)

2012. szept. 21. 15:29
 7/14 A kérdező kommentje:

15:22

Sportolni ugyan nem szoktam de a testalkatom az olyan átlagos,picit izmosabb alkat mert sokat voltam fizikai munkán,bár tény és való,hogy lenne mit ledolgozni a hasamból.

A ruhát azt azért hoztam fel mert igazából az ismerőseim közül pont azoknak van barátnője (még a normális barátnő típus rétegből is) akik azért picit tehetősebbek...de mindegy...próbálkozni fogok...mást úgy sem tudok.

2012. szept. 21. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom,sok ilyen van,De ribanc vagy barátnő kell? ha szeret valaki nem a pénz érdekli,legalábbis engem nem.

Lehetséges,hogy rossz lányoknál próbálkozol,tuti akadna akinek kellenél,csak próbállkozni kell:) sok sikert.15/L

2012. szept. 21. 17:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy ferfias.
2012. szept. 21. 22:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom,hogyan lehetnék férfiasabb....magabiztosan megyek oda a lányokhoz,minél többet beszélgetek velük,túlzottan sokat nem beszélek magamról,hagyom,hogy ő meséljen de aktívan részt veszek a beszélgetésekben (annyira nem vagyok érdekes személyiség,hogy napokat/heteket végig lehessen rólam beszélgetni),nem dadogok,nem jövök zavarba és nem viselkedek tahón,meg nem játszom meg a bazári majmot....úgy próbálok csajozni,mint egy átlagos normális fiú,nem vagyok túl rámenős és nem is sietem el a dolgot,csak lazán és őszintén ismerkedek.
2012. szept. 21. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!