Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érdeklem a lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdeklem a lányokat?

Figyelt kérdés

Szóval 21 éves vagyok, és hát, hogy is mondjam, eddig nem mutattam különösebb érdeklődést a lányok felé. Hogy miért? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem vettem észre, hogy bármilyen "jelzést" küldtek volna.

Szerintetek csak nem veszem észre, ha valakinek bejövök, vagy senkinek nem jöttem be?

2011. nov. 30. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

biztosan elsiklottál a részletek felett, mert 21 évesen már az ember megismerkedik annyi emberrel, hogy legalább 1 közülük pozitív visszajelzést adjon irányodban

vagy ha ilyen vak vagy, kezdj el kezdeményezni

2011. nov. 30. 21:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Ők a hibások hogy nem vettek észre. Kéne olyan dolgokat csinálnod, igazán vagány dolgokat amiért felfigyelnének rád.
2011. nov. 30. 21:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, ne haragudj, de sztem itt azért van ban, mert az egy dolog, hogy te nem vetted észre a jeleket, de akkor könyörgöm, miért nem küldtél TE ilyet? Kezdeményezni kell bakker, te vagy a pasi, nem?!
2011. nov. 30. 21:40
 4/14 anonim ***** válasza:

Épp most irta valaki hogy neki meg nem kellenek a csajok,neked meg kellene!XD

Sajnos el kell,hogy szomorítsalak ha nem vetted észre az azt jelenti,hogy nem is nagyon kaptál pozitiv jelzéseket!

Én meg félénk vagyok és nem merek kezdeményezni!Majd lesz valaki akinek te leszel a nagy Ő ne add fel! :)

2011. nov. 30. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Jelzések, jelzések...lelehet szarni őket, oda kell menni hozzájuk és amíg nem koptat le addig bejössz neki
2011. nov. 30. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:
én kaptam jeleket csak olyan lányoktól akiket nem kedveltem. mármint csajként nem barátként érted.
2011. nov. 30. 21:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Az is csak jelzés ha egy lány beszél valamit, csak nem szabad arra hagyatkozni amit egy csaj mond. Sőt... Minden jelzésnél jobb ha odamész egy csajhoz és lesmárolod.
2011. nov. 30. 21:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Én kb. azt se tudom, hogy milyen jelekre kéne figyelnem. Jó, egy nagyon konkrét volt, hogy szinte üres buszon egy csaj mellém ült, pedig nagyon sok szabad hely volt még. Sajnos nem tettem semmit mert egy töketlen hülye voltam. :/ De ha ma megtörténne egy ilyen... Mondjuk nem szokott.
2011. nov. 30. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:
jelek ha veled akar beszélni érted...
2011. nov. 30. 21:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Valahogy velem mindig olyan lányok akarnak beszélni, akiknek van barátjuk. Ők hívnak el mindenhova... Én meg gondolom, hogy ők biztos csak barátilag kedvelnek.
2011. nov. 30. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!