Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 19 éves vagyok (még szűz) és valamiért nem érdeklem a lányokat....Én úgy gondolom,hogy nem vagyok ronda fiú bár szép sem,olyan átlagosnak gondolom magam,ráadásul beszélgetésekkor nem is blokkolok le,ha olyan lánnyal beszélgetek aki nekem nagyon is tetszik!! Legnagyobb hiba velem az az anyagi helyzetem..albérletben élek szüleimmel és nem vagyok tehetős....Nincs jogsim, nincs autóm és nincsenek 25.000 forintos Nike titokzoknijaim..hozzáteszem nem hinném,hogy rosszul öltözködök mert nem szakadtan és nem topisan járok suliba,lezseren öltözök és nem is vagyok büdös (ha valaki ezt gondolná)!!!! az utóbbi években folyamatosan csak az elutasításokat hallgattam így most már kezdek ebbe belefáradni....Ráadásul ezek után olyan bűn ronda fiúkkal láttam összejönni ezeket a lányokat,hogy alig hittem a szememnek,mondom ilyen nincs!!! Már kezdek picit belefáradni ebbe az esélytelen próbálkozásba....mi lehet velem a baj amiért ennyire nem kellek a lányoknak??? Esetleg van valami szenzoruk amivel bemérik,hogy ki a szegény és ki a gazdag??2012. szept. 21. 15:19
11/14 anonim válasza:
Nem szeretnék általánosítani,én is lány vagyok,és szerintem (vagy nálam is legalább) a titok a férfiasságban rejlik. Keltsd azt a "gentleman" hatást. Legyél udvarias. meg ne csinálj olyanokat hogy pl. nyavajogsz mert leesett a sárba a napszemüveged,... Védd a lányok jogait,de ne tulságosan. Mosolyogj nagyon sokat!!:)))))))) remélem segítettem
12/14 A kérdező kommentje:
Szia! Bármit amit írtok segítségnek tekintek :)
Az a helyzet,hogy én egyáltalán nem vagyok az a divatb*zi mint a mai 19 éves homárok,nem hordok rózsaszín ruhákat stb....szóval napszemüvegért sem sírok ha beleesik a sárba :D
Amúgy éppen ezt teszem amit írtál!! Nagyon is udvarias vagyok és nem úgy megyek oda a csajokhoz,hogy "Szia,most jól megduglak!!" hanem annak aki tetszik,annak minimum 1-másfél hónapig udvarolok finoman ÉS ha látom rajta azt,hogy érdeklem akkor bepróbálkozok (de mindig benézem)!! Mosolyogni azt mondjuk nem szoktam sokat mert előnytelen számomra :D de azért nem vagyok egy komor ember sem!!
2012. szept. 23. 17:12
13/14 A kérdező kommentje:
De már az is lehet, hogy csak szerintem vagyok átlagos azt a csajok szerint meg átlag alatti/csúnya vagyok :D
2012. szept. 23. 17:20
14/14 anonim válasza:
üdv.
Hasonló cipőben járok, ráadásul most én is 19 éves vagyok.
Érdekelne, hogy amióta fel tetted a kérdést, változott e valami azóta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!