Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem érdeklem a lányokat, mert gyenge vagyok?
Nem régóta kezdtem el konditerembe járni és nagyon gyenge vagyok,rájöttem.
Bicepszezni egykezessel 8kilóval tudok 8-12 ismétlést,11 kilóssal is kimegy 8,de nagyon lefáraszt és a végére már esik vissza a karom.Francia rúdon 2*10 azaz 20 kg-mal tudok szabályosan 6*8 ismétlést csinálni
Fekvenyomásban szabályosan szériázni 30 kilóval bírok,40-nel max 4 megy ki egyszerre.Fekvőtámaszból is keveset bírtam csinálni(15),mostanra azért 40et lenyomok egyszerre.
De a többi gyakorlatot is kis súlyokkal bírom csak végezni,vádlizni(amikor emelni kell fel a súlyt és nem tolni)20 kilóval bírok,hátazni 40-nel,evezni és tárogatni gépen 50/60nal.
EZek nagyon gyenge adatok,szinte csak a leggyengébbek dolgoznak ilyen súlyokkal.
És még hallottam lányoktól is,hogy nagyobb súlyokat nyomnak ki,persze én nem reklámozom a sajátjaimat.
Nyilván a nagyok sem úgy kezdték, hogy rögtön hatalmas súlyokkal edzettek.. Majd mindig egyre többet és többet bírsz :)
És nem hiszem, hogy azért nem érdekelnéd a lányokat mert gyenge vagy. Vagy is én nem olyan lány vagyok aki az alapján választ párt, hogy erős-e vagy sem.
Azért jarsz hogy erősödj.
Meg nem mindegy hogy 15 vagy 25 éves vagy..
nem a gyenge vagy hanem nem vagy erős.
"És még hallottam lányoktól is,hogy nagyobb súlyokat nyomnak ki" ezt én is hallottam aztán láttam a nagy súlyokat...
szoval zuzzál aterembe és ne itt nyavajogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!