Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy sose érdeklem a lányokat?
Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok csúnya de egy lányon se látom hogy fel tudom kelteni az érdeklődését.
Van amelyik mosolyog ha beszélek vele meg buliba odajön köszönni és ad puszit de ennyi.
Van nálam sokkal csúnyább fiú akinek van bárnője de nekem még csak 1 volt de az is nagy véletlen volt hogy megismertem és összejöttem vele. Igényes vagyok, ápolt, normálisan öltözködök...
23F
2014. febr. 9. 14:40
1/4 anonim válasza:
És kedves is vagy és bókolsz a lányoknak és megnevetteted őket és meghívod őket egy italra (hamár odamegy köszönni és puszit ad), és udvarolsz nekik és aztán elhívod randira?
2/4 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy nem a külső a minden?
3/4 anonim válasza:
Nem minden a külső! Persze mondd nekem, ronda vagyok mint a bűn.. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Fogyatékos se vagyok. Igaz hogy nincs diplomám de van érettségim és szakmám is.
Kezdeményezi nem merek ha nem látom hogy többnek néz mint szimpla ismerősnek.
2014. febr. 9. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!