Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat?
Sziasztok!
Nagyon rég óta azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Semmilyen jelét nem látom annak, hogy esetleg szimpatikus lennék-e valakinek így ennek köszönhetően nem is ismerkedem senkivel sem mert nem látom értelmét. Elméletileg helyes fiú vagyok mert már sokan megdicsértek de én ezt akkor sem tudtam elhinni. Én nem keresem a lányok társaságát és ők sem az enyémet. Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka. Persze egyáltalán nem arra vágyom, hogy körülugráljanak a lányok. Kezdek beletörődni és elfogadni az egészet.
Arra lennék kíváncsi, hogy mégis mi oka lehet annak hogy szó szerint levegőnek néznek a lányok?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F
Ja, így már teljesen más. Sokan vannak, főleg GYK-n, akikre az jellemző, amit írtam. Először akkor a félelmet kéne megszüntetni minden bizonnyal. Ha félsz és nem szólasz meg, akkor senki sem fogja megtudni, hogy te milyen jófej vagy, és senki sem akar veled megismerkedni, legyél amúgy bármennyire helyes is. Amúgy sok lány tartja aranyosnak a visszahúzódóbb fiúkat is, de azért a 0 beszédnél kicsit több kell a szimpátiához.
Nincs olyan közeli lány ismerősöd/ rokonod, akin "gyakorolhatnád" egyáltalán azt, hogy tudj beszélgetni lányokkal? Bármiről. Vagy ha lány nincs, akkor egy barátod, akinek ezt őszintén el tudnád mondani, és abban is segítene, hogy bevezet társaságokba meg kimozdít a komfortzónádból? Ahol megint csak a beszélgetést "gyakorolnád" kötetlenül. Meg érdemes elgondolkodni ennek az egész félelemnek az okán, és megnevezni, hogy mitől vagy mi miatt félsz.
Tegyél magadért.
-Kezdj el sportolni,kondizz pl
-Legyen megfelelô étrended
-Piacképes egyetemi diplomàt szerezz
-Menj el dolgozni,keress pénzt
-Fejleszd a soft skilleket
-Tanulj meg kommunikàlni
-Tanuld meg szavakkal felizgatni a nõt
-Új ruhatàr
-Kiegészítõk
-Fodràsz
-Akàr szolàrium
Már sokat gondolkodtam azon, hogy szakemberhez kellene fordulnom de idáig ezt nem tettem meg. És sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem is fogom.
Sajnos nincsen egyetlen egy lány ismerősöm/rokonom sem ( velük nem tartom a kapcsolatot, meg persze még vele sem igazán tudok beszélgetni). Egyetlen egy barátom van dolgunk Ő is ugyan olyan mint amilyen én vagyok. Ahogyan visszagondolok arra, hogy miért is félek a nőktől akkor ez a félelem már gyermekkorom óta jelen van az életemben. Sohasem mertem velük beszélgetni sem. Ha egy nő rám néz vagy esetleg a boltban vagyok és szimpatikus számomra rögtön lefagyok és inkább elmenekülök de nem csak akkor fordul elő ha szimpatikus valaki számomra. Szó szerint rettegek tőlük.
Sportolni már több mint egy éve kitartóan kondizok. Mára már a mindennapjaim részévé vált. De viszont otthon szoktam edzeni mert nem szeretek emberek között lenni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..
Nagyjából összefoglalja hogy mi is a probléma velem.
8-as!
Ilyen egy szánalmas, nyálas, gennyes f@$zságot már rég olvastam, mint a te hozzászólásod...
A férfiak szexközpontúak. Motivációnk, cselekedeteink mozgatórugója, ösztöneink középpontja, szükségleteink legfontosabbja, genetikailag létünk legfőbb célja, a SZEX.
Te meg jössz itt a baromságaiddal, hogy érdekelje a lányok emberi oldala is.
Kishaver, nem tudom, te milyen álomvilágban élsz, de a helyzet az, hogy amíg egy férfinak nem elégülnek ki a szexuális szükségletei, addig qrvára nem érdekel minket a nők lelke! Majd ha elmondhatja magáról az illető, hogy az elmúlt hónapban hetente többször szexhez jutott, na akkor majd foglalkozunk azzal, hogy a nőknek a személyiségét is meg akarjuk ismerni, és a nőkhöz emberként álljunk.
Addig nem.
Hányinger az ilyen agymosott álláspont, mint amit te képviselsz...
Batki kérdező....válaszaidat lesve...
Ha doktornőhöz kerülsz, akkor mi van-lesz veled???
Ha vásárolni indulsz bármit s ott kérni kell, mi van???
Te vagy A félénk vagyok, de hódítani akarok s A 40 éves szűz mixe hun verzióban???
Piszkálás nélkül, lessed meg őket s talán okulni is fogsz-tudsz;)
A nők is emberek...értsd meg...Anyukádtól is félsz vagy mifene...
#15 - Akkor valószínűleg engem és a haverjaimat valami különös mutáció érhette, mert féri létünkre a baráti társaságunkban meg a szűkebb ismeretségben is vannak lányok egyetemről, munkahelyről, Tinderről, innen-onnan.
A te dolgod, hogy magadat milyennek látod, és felőlem ideböfögheted a primitív, nőgyűlölő, szociáldarwinista dumádat, de azért a te véglénységedet ráhúzni az egész férfitársadalomra elég nevetséges :DDD
Kérdező, neked pedig tényleg jó lenne keresni egy férfi szakembert, bármennyire is nem akarod. Nem úgy tűnk, hogy javulna a dolog, viszont kihatással van az életed minden területére, nem csak az ismerkedésre. Pl. mi lesz, ha női mukatárad, főnököd vagy beosztottad lesz?
18-as. Ha már válaszolsz a hozzászólásomra, legalább ténylegesen a hozzászólásom tartalmára vonatkozzon az írásod.
Nyilván mindenki, aki nem remeteként él, vagy börtönben van, annak a környezetében vannak lányok. Viszont azt teljesen baromságnak tartom, hogy nézze az emberi oldalukat, meg barátkozni akarjon velük, meg ne érdekelje a szex. Amiről én beszélek, azok az ÖSZTÖNÖK. A férfiakban sokszor több a tesztoszteron, genetikai kódolásunk, hogy a legfőbb hajtóerőnk a fajfenntartás.
Te meg itt jössz azzal a kérdezőnek, hogy ne ez érdekelje. Mondanom sem kell, hogy mivel ezek a dolgok nem választás kérdései, hanem adottságok, ezért amit te tanácsolsz, az úgy baromság, ahogy van. Amíg a legalapvetőbb férfi-szükségletére nem talál megoldást, képtelen lesz a lányokat emberi oldalról megközelíteni. Azt csak azután tudja valaki, hogy rendben van a szexuális élete.
Ez olyan, mintha egy ételkiállításra beesne egy éhhalál szélén álló ember, te meg azt mondanád neki, hogy "ne egyél a kiállított ételekből! Tanulmányozd az összetételüket, nézegesd őket, csodáld, inkább akard megismerni a tápanyag-tartalmukat!" Csakhogy amíg az ember az éhhalál szélén van, addig ezekkel nem tud foglalkozni, még ha akarna sem - mivel egy sokkal előbbrevaló szükségletéből eredően enni akar először.
"A te dolgod, hogy magadat milyennek látod, és felőlem ideböfögheted a primitív, nőgyűlölő, szociáldarwinista dumádat, de azért a te véglénységedet ráhúzni az egész férfitársadalomra elég nevetséges :DDD"
Mekkora szerencsétlen vagy te...
Mióta primitív az emberi ösztönök ismerete? Mióta nőgyűlölet, hogyha azt mondom, hogy a férfiak és a nők ugyanolyan értékűek, csak különbözőek a motivációik?
Mióta véglénység nyíltan az igazságot elmondani a férfi-nő dolgok dinamikájáról?
De gondolom, te most lelkesen hátbaveregetted magad, amiért összekapartál egy ilyen frappánsnak szánt mondatot, amivel megkísérelted beoltani azt, aki rávilágított a hozzáállásodból eredő végtelen hibamennyiségre. Még a végére tettél három "DDD"-t is, hogy érzékeltesd a hasonlóan szánalmas gondolkodásúakkal, hogy te most itt aztán nagyon odamondtad valakinek!
Kérdező, ha van egy csepp eszed, akkor kapásból elutasítod az ilyen közhelyes bullshit tanácsokat, amit az ilyen nyúlbélák adnak, és egy kicsit jobban utánajársz a dolgoknak - akkor talán tudsz segíteni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!