Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon rég óta azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Semmilyen jelét nem látom annak, hogy esetleg szimpatikus lennék-e valakinek így ennek köszönhetően nem is ismerkedem senkivel sem mert nem látom értelmét. Elméletileg helyes fiú vagyok mert már sokan megdicsértek de én ezt akkor sem tudtam elhinni. Én nem keresem a lányok társaságát és ők sem az enyémet. Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka. Persze egyáltalán nem arra vágyom, hogy körülugráljanak a lányok. Kezdek beletörődni és elfogadni az egészet.

Arra lennék kíváncsi, hogy mégis mi oka lehet annak hogy szó szerint levegőnek néznek a lányok?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F

2017. dec. 4. 15:02
1 2 3
 1/25 Lazy Lover ***** válasza:
65%
nem vagy magas nem vagy helyes nem vagy bunkó meg még vagy 10000 dolog kell hogy megfelelj a listájuknak
2017. dec. 4. 15:03
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keresed a lányok társaságát, úgy tényleg nehéz. Keresd!
2017. dec. 4. 15:09
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem keresem a lányok társaságát"

Itt a válasz a kérdésedre.

"Persze egyáltalán nem arra vágyom, hogy körülugráljanak a lányok."

Akkor mit vársz tőlük pontosan, ha épp az előbb írtad le te magad, hogy kb. lesz*rod őket?

2017. dec. 4. 16:14
 4/25 A kérdező kommentje:

#3/3: Szia!

Azért nem keresem a lányok társaságát mert,hogy ha azt látom rajtuk,hogy lesz.arnak akkor miért is erőltessem ha nem érdeklem őket.

2017. dec. 4. 16:29
 5/25 anonim ***** válasza:
54%
Ez a kor, amely a legnehezebb a férfiainak. A korodbeli csajokra szó szerint ömlenek a férfiak, ezért egészen különlegesnek kell lenned, hogy ilyen férfibőségben felfigyeljenek rád. Főleg, ha passszív vagy.
2017. dec. 4. 16:43
 6/25 A kérdező kommentje:
Akkor inkább hagyom az egészet és nem foglalkozok az ismerkedéssel.
2017. dec. 4. 16:47
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert látszik fejeden, hogy le is írtad őket...
2017. dec. 4. 17:22
 8/25 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem soha, hogy az ilyen típusú kérdéseknél miért érzem azt, hogy olyan, mitha az illető egy külön férfiburokban élne, ahonnan csak akkor kéne kijönnie, ha éppen rájön a bäszhatnék meg a társkeresés.

Miért csak azért keresed a lányok társaságát, mert össze akarsz jönni valakivel? (De nem is keresed, akkor meg mit vársz?) Nincsenek/ nem is akarsz barátokat/ ismerősöket, akik történetesen lányok? Miért nem tudod a lányokat eberként elfogadni és megismerni, miért keresed mindenkiben a potenciális partnert azonnal? A leírásod alapján azt gondolom, hogy a lányok többségét valami mindent vagy semmit alapon közelíted meg. (Ezt amúgy ők is megérzik.) Mármint nagyon sok nagyon jófej lány van, akikkel nem csak azért kell szóbaállni, mert "náluk van az összes pina". Akkor meg ha az égvilágon semmit nem teszel, tényleg nem értem, hogy mit vársz.

24/F

2017. dec. 4. 19:33
 9/25 A kérdező kommentje:
Első sorban csak lány barátokat szeretnék nem rögtön összejönni velük. Hogy miért nem barátkozok velük? Azért mert nem tudok a nőkkel beszélgetni. Szó szerint félek tőlük. Soha sem beszélgettem velük. Nem tudom, hogy miért de ha egy lány a közelemben van szó szerint rettegek és inkább elkerülöm őket vagy a velük való beszélgetést. Ők nem szólnak hozzám és én sem hozzájuk. Ennek köszönhetően nem is próbálok még meg beszélgetni sem.
2017. dec. 4. 20:08
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem ártana elgondolkodni azon, hogy szakembertől, pl. pszichológustól kérj segítséget ahelyett, hogy magadban szenvedsz.
2017. dec. 4. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!