Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézik sokan társkeresőne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik sokan társkeresőnek ezt az oldalt?

Figyelt kérdés

Nem csak az ebbe a kategóriába írt válaszaimra kapok ismerkedős üzeneteket, hanem akkor is, ha mondjuk a "szépség és divat" kategóriában öltözködési tippeket osztunk meg egymással, mi lányok.

Ezen üzenetek nagy részében a legszomorúbb, hogy teljesen sablonosak, nem is nekem szólnak, hanem "Kedves lány/kedves felhasználó/kedves GYK-s/kedves akárki" kezdettel megkapom ugyanattól a személytől 20 különböző válaszomra ugyanazt az üzenetet bemásolva.

Nemrég az öltözködés kategóriában adtam/kértem tanácsokat szintén nagymellű, vékony lányoknak melltartó ügyben. Erre minden válaszomra/kérdésemre jött egy olyan privát, hogy az illető férfi szívesen ismerkedne szép, telt/duci(!) nagymellű lányokkal.

Mondanom sem kell, sem duci nem vagyok, sem a korom nem szerepelt, 15 és 45 között akárhány éves lehetek.

De szinte bármelyik válaszomra kapok olyan sablon üzenetet, amelyikben az illető ismerkedne. Bárkivel.

A nagyrésze ugye "kedves lány" megszólítással kezdődik, de érkeztek már olyanok is, hogy "amennyiben lány vagy". Na, ennél aztán tényleg nincs lejjebb.

Miért csináljátok? Ennyire mindegy, ki az? Ez az oldal nem társkereső.

2017. nov. 5. 12:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
24%
Aki szenved, az nem én vagyok drága, nem én írtam ki 600 sort. :) ;)
2017. nov. 5. 13:06
 32/38 anonim ***** válasza:
16%
Tényleg troll a kérdező. Ezt tudattam vele privátban is egyébként. Az itt adott válaszai alapján egyértelműen csak provokálni és felsőbbrendűsködni akar...
2017. nov. 5. 13:06
 33/38 anonim ***** válasza:
35%

"25, Férjnél vagyok, szóval minden pontodban mellélőttél."

Hát persze, hogy férjnél vagy. Azt, hogy mi okból vettek feleségül, viszont már más téma. Erről is megvan a véleményem, de azért egy határon nem megyek túl, a privát szférádban nem akarok matatni (nem is érdekel).

"Az egyetlen, amit elismerek, az életben sem vagyok túl empatikus, de ezt gondolom, csak tippre írtad, mert meg akarsz bántani."

Nem akarlak megbántani - ezt egy kis gondolkodással te is beláthattad volna: olyan embert, aki híján van az empátiának, lehetetlen megbántani. Lényegében nincsenek valódi érzelmeid. Nem tipp volt, hanem ténymegállapítás, mint utaltam rá, jól ismerem az ilyen nőket, mint amilyen Te vagy, kedves Kérdező.

2017. nov. 5. 13:07
 34/38 anonim ***** válasza:
31%
Attól még próbálkozni lehet miért baj ez? Én is szoktam kapni levelet, aki kulturált, azzal szívesen beszélgetek is, egy csomó normális embert ismertem meg. Ha téged zavar tiltsd őket.
2017. nov. 5. 13:54
 35/38 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, te aztán jól felkavartad az állóvizet a szexuálisan aberrált, kiéhezett luzer pasik körében!

Itt aztán találsz belőlük bőven akik irogatnak, péniszes fotóket küldenek méret megjelöléssel (önarcképnek hívom).

Gondolod el milyen igényes lehet az a pasi aki ismerkedni akar és mindegy neki hogy: Nő vagy férfi, hány éves, hány kiló, hogy néz ki, mennyire igényes stb.

Mert gyakorlatilag annyit tud hogy emberről van szó mert tud írni.

Én is kaptam férfiként ajánlatokat heteró pasiktól, mert a kérdésből nem bírta leszürni hogy férfi vagyok :D

SZÁNALMASAK

Téged mert csak azért támadnak mert sérti az egójukat ha a szemükbe mondják hogy lúzerek.

2017. nov. 5. 15:16
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem az a baj,hogy összefűjta a szél a szemetet...(tisztelet az értelmes kivételeknek) -hanem,hogy itt kavargatja újra meg újra....

Ezért sokkal jobb pl olyan felületen ismerkedni illetve simán beszélgetni is,ahol látod a másikat.

Ha valaki egyenes akkor kérés nélkül pár komolyabb levélváltás után küld fotót,vagy facebook-elérhetőséget.

/N.

2017. nov. 5. 15:56
 37/38 anonim ***** válasza:
#összefújta
2017. nov. 5. 15:57
 38/38 anonim ***** válasza:
45%

"Ez az oldal nem társkereső." Ezt aztán mondhatod a rakás kapcsfüggönek aki annak tartja.

És pont azért mert függök számukra édes mindegy h az e v sem. Külön érdekesség h ennek a topoiknak a korábbi neve ismerkedés volt. Na akkor minden 2. kérdés azzal kezdődött h Ki akar velem ismerkedni ?

Ha nem akarsz ilyen privátokat kapni rakd ki azt h 25 F és kész. Az ilyen függőkkel nem lehet érdemben mit kezdeni fanatikusok.

Egyébként az a vicc h én egy átlag pasi vagyok mégis volt dolgom 10 év alatt v 5 növel. Sőt volt olyan akit én kértem meg h legyen szíves és szálljon le rólam mert elképzelten irritál a nyomulása. A csaj 20 éves volt viszont egy 10 éves szellemi szintjével.

Én pedig azért megnézem h ki milyen. Ha annyira buta h még azt se tudja hol van Madrid v 1 levelet nem tudna feldobni a postán. Inkább hagyjuk békén egymást.

És nem izgat h h néz ki.

28 F

2017. nov. 5. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!