Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézik sokan társkeresőne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik sokan társkeresőnek ezt az oldalt?

Figyelt kérdés

Nem csak az ebbe a kategóriába írt válaszaimra kapok ismerkedős üzeneteket, hanem akkor is, ha mondjuk a "szépség és divat" kategóriában öltözködési tippeket osztunk meg egymással, mi lányok.

Ezen üzenetek nagy részében a legszomorúbb, hogy teljesen sablonosak, nem is nekem szólnak, hanem "Kedves lány/kedves felhasználó/kedves GYK-s/kedves akárki" kezdettel megkapom ugyanattól a személytől 20 különböző válaszomra ugyanazt az üzenetet bemásolva.

Nemrég az öltözködés kategóriában adtam/kértem tanácsokat szintén nagymellű, vékony lányoknak melltartó ügyben. Erre minden válaszomra/kérdésemre jött egy olyan privát, hogy az illető férfi szívesen ismerkedne szép, telt/duci(!) nagymellű lányokkal.

Mondanom sem kell, sem duci nem vagyok, sem a korom nem szerepelt, 15 és 45 között akárhány éves lehetek.

De szinte bármelyik válaszomra kapok olyan sablon üzenetet, amelyikben az illető ismerkedne. Bárkivel.

A nagyrésze ugye "kedves lány" megszólítással kezdődik, de érkeztek már olyanok is, hogy "amennyiben lány vagy". Na, ennél aztán tényleg nincs lejjebb.

Miért csináljátok? Ennyire mindegy, ki az? Ez az oldal nem társkereső.

2017. nov. 5. 12:16
1 2 3 4
 11/38 Noblesse Oblige ***** válasza:
84%

Szerintem régen sem volt jobb ez, tehát nem modernkori jelenség.

Én szexuális kategóriába gondolom meg nagyon melyik kérdésre válaszoljak, mert sok inkább ilyen "gyűjtő" kérdés, vagyis a pali összevadássza magának a hölgyeket a saját szempotjai alapján (és egyben emelem kalapom, hogy milyen elegánsan megoldotta a szelektálást). De szépség kategóriába ugyanez volt a harisnyás kérdések. A végén már kategórikusan kerültem azt is.

2017. nov. 5. 12:35
 12/38 A kérdező kommentje:

7-es, nekem is volt innen hosszabb kapcsolatom.

Ismétlem, nem az a bajom, ha valaki ismerkedne. Amennyiben tenné ezt konkrétan velem, és nem mindnekivel, akinek lyuk van a lába között, már bocsánat.

Hiába tiltja le őket az ember, van 660 profiljuk, ahonnan továbbra is ontják ezeket a személytelen leveleket.

2017. nov. 5. 12:36
 13/38 anonim ***** válasza:
97%

Ismerős a dolog...

Akármilyen 10 különböző válaszomra pl megkapom az "Akkor írj :D" üzenetet, vagy a "És kedves csaj vagy? :)" ocsmányságot...

De az "Ismi?" se ritka... Elég uncsi.

2017. nov. 5. 12:36
 14/38 anonim ***** válasza:
2%

"Amennyiben mondjuk felismeri a válaszaim, megfogja a gondolkodásom, és felketeltem az érdeklődését, ebből kifolyólag ír egy tartalmas, nekem (és nem bárkinek) szóló privátot, azt nem ítélem el."

Persze. A stílusod alapján viszont az jön le, hogy egy arrogáns, beképzelt nő vagy. Már bocs, de mit képzelsz te magadról?

2017. nov. 5. 12:38
 15/38 anonim ***** válasza:

# 12.Nem tudsz mit tenni mert tényleg több nickjük'-van.

De egy idő után már konkrétan felismered,hogy ki is írt:)

Engem nem zavar,jópár normális ember is van itt.-Bár most fiatalodott az oldal....-de mindig jönnek újak is.

-/N.

2017. nov. 5. 12:41
 16/38 Noblesse Oblige ***** válasza:
98%

" mit képzelsz te magadról?"

Hogy nem egy pokémon ami gyűjteni kell a többi tucat mellé? (tipp)

2017. nov. 5. 12:43
 17/38 A kérdező kommentje:
14, Mindössze többre tartom magam egy random lyuknál, aminek sokan itt a nőket tartják. Sajnálom, ha egyesek számára ez már beképzeltség és arrogancia.
2017. nov. 5. 12:44
 18/38 anonim ***** válasza:
3%
Nem válaszoltál még, pedig személyre szabott üzit kaptál, nem mondhatod...
2017. nov. 5. 12:46
 19/38 A kérdező kommentje:
Akkor ezúton köszönöm meg a válogatott, személyre szabott trágárságaid. Nyugodtan èrezd magad letiltva :)
2017. nov. 5. 12:47
 20/38 anonim ***** válasza:
2%

Értem. Tehát az sem jó, ha valaki tényleg neked ír egyedi üzenetet ? Nem is volt trágár.

Úgy látom, itt megint nem a férfiakkal van hiba...

2017. nov. 5. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!