Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el sokan a feltűnőbb lányokat?
Én is feltűnő vagyok, vagy a ti szavaitokkal élve plázacica :D
Most olvastam egy kérdésben hogy ha lány ilyen akkor ő már nem lehet kedves és aranyos. Ez kicsit meglepett mert én állandóan mosolygok szinte és kedves vagyok mindenkivel. Attól hogy szeretek vásárolni, és szeretek nőiesebben öltözni nem is tudom hogy mit befolyásol ezen.
Nekem az a tapasztalatom eddig hogy a legtöbb hozzám hasonló lány általában nyitott és kedves.
Általában inkább azok a merevebbek és gorombábbak akik utálják önmagukat is és most nem arra célzok hogy beképzelt vagyok!!!
Mert elég sok az előítélet az ilyen lányokkal kapcsolatban. Én is ismerek ilyen plázacica lányt, aki normális, és mimdig panaszkodik, hogy a taplók találják meg.
Viszon a plázacicák nagyrésze korlátolt, felszínes, sekélyes gondolkodású, nincsenek nagy céljai, könnyűvérűek, anyagiasok, ezért normális kapcsolatra vágyó férfi inkább elkerüli őket.
Tisztelet a kivételnek.
Aranyos, hogy feltűnőként jellemzed a plázacicás külsőt.
A rossz tapasztalatok alapján mindenkinek vannak mindenféle előítéletei.
Elsőre lehet, hogy lesznek, akik negatívan állnak hozzád, de olyanok is, akik pozitívan. Ha beszélnek veled élőben 2 percet, vagy látnak téged 5 percre ismeretlenül az utcán, feloldhatod a negatív előítéleteiket, akkor élőben nem fognak rosszul hozzádállni.
Én is azt gondolom, hogy aki magával meg van elégedve, az másokkal is kevésbé kritikus. Én is szeretem ezt a mentalitást, hogy aki szép nő, az csak felszínes plázacica lehet, aki jó pasi, vagy izmos az meg csak bunkó, nőket lenéző idióta. De ez van, ilyenek az előítéletek meg az irigység. (Mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok különösebben plázacica, vagy húú de nagyon gyönyörű nő.)
Ami még számomra vicces, hogy a csúnyácska lányoknál csak is az a téma, hogy "úristen az a csaj tuti igazi r.banc, hogy néz már ki, jajj hát amúgy nagyon ronda, nem is értem mit esznek rajta a pasik" stb.. :)
Első pont erről beszélek. Azért mert egy lány igényesen öltözik és sokat ad a külsejére még nem lesznek rá igazak ezek a dolgok lol. Azt sajnálom ha neked rosszak a tapasztalataid de én nem vagyok ilyen és a környezetemre sem jellemző.
Második nem tudom?! Engem is annak tartanak külsőre mert valóban sokat vásárolok és sokat adok a megjelenésemre. Ez van, De ettől még nem vagyok felszínes de az viszont tény hogy nem szeretem az igénytelen embereket. Szerintem sokat elárul valakiről a külseje és most nem a testi adottságra gondolok első sorban. Ruhák, haj, cipő nagyon sokat elárulnak valakiről!
Hármas igen ez szokott lenne általában a helyzet! Tök jól el szoktam dumálni szinte bárkivel még akkor is ha nem feltétlen tudok hozzászólni a témához érdemben és nem tagadom ez előfordul időnként :D
Andy felesége extrém példa és ő nem is plázacica hanem egyszerűen hülye szerintem és beteges kisebbségi komplexusa van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!