Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el sokan a feltűnőbb lányokat?
Én is feltűnő vagyok, vagy a ti szavaitokkal élve plázacica :D
Most olvastam egy kérdésben hogy ha lány ilyen akkor ő már nem lehet kedves és aranyos. Ez kicsit meglepett mert én állandóan mosolygok szinte és kedves vagyok mindenkivel. Attól hogy szeretek vásárolni, és szeretek nőiesebben öltözni nem is tudom hogy mit befolyásol ezen.
Nekem az a tapasztalatom eddig hogy a legtöbb hozzám hasonló lány általában nyitott és kedves.
Általában inkább azok a merevebbek és gorombábbak akik utálják önmagukat is és most nem arra célzok hogy beképzelt vagyok!!!
Ezt a hangtémát már tényleg kifejthetné valaki hogy mit takar mert tényleg nem értem :D
Amúgy szerintem te csak irigykedsz már ne haragudj hogy ezt mondom! Azok a lányok járnak farmer + pólóban akik utálják magukat általában. Szóval szerintem te magaddal nem vagy megbékélve mert én viszont azt tapasztaltam hogy akik megvannak magukkal azok sokkal kevesebbet ítélkeznek vagy foglalkoznak a külvilággal. Én például nem utálkozom vagy nézek le másokat és nincs is magammal komoly bajom. Környezetemben szintúgy.

Nekem bejön ez a farmer+atléta+tornacipő kombó. Sőt őszintén szólva sokkal jobban tetszik, mint egy plázacica.
Viszont nem tetszik, hogy ilyen mogorva vagy. :P

Tudod, a pláza cica fogalmat eleve jellemre is szokták használni a mindennapokban, nem kinézetre.. Tehát attól, hogy valaki felvesz egy magassarkút, vagy mūkörme van, ettõl még nem lesz plázacica (szerintem).
A plázacicaság ott kezdõdik, amikor valaki abban hisz, hogy a kinézete teszi õt értékessé. Egy szó, mint száz: a kinézete kompenzálja a belsejét. A plázacicák is kedvesek tudnak lenni, de csak azokkal, akik divatosak, szépek, lenézik azt, aki nem olyan, mert azt értékrendjük azt diktálja. A felületes, magamutogató személyiségekre mondják.
Én sosem használtam senkire ezt a szót, mert festette a haját, vagy mūkörmözött volna... Tehát itt fogalmi eltérések vannak.:)
Kb. annyi értelme van a kérdésnek, mintha kiírtam volna, hogy én būnözõnek tartom magam (mert átmentem a zebrán pirosnál), s mindenki szídna, miszerint égetnivaló, rossz ember lehetek, mert “būnözõnek” címkéztem magam.
Te címkézed/kritizálod magadat tévesen itten, s még panaszkodsz mások véleményére.

Negyvenháromas értem. Hát én szeretem a külsőmet és szeretek vele sokat foglalkozni. Sokban meg is határoz mert ez vagyok én :D
Azt nem tudtam hogy ez egy személyiségfajta én inkább karakterre mondtam volna. Abba pedig beleillek szerintem. De amiket leírtál belsőre nem jellemeznek. Én sosem bántottam még senkit szerintem életemben.
Negyvennégy rendben ennek örülök de akkor miért utálkozol és ítélsz el másokat ?

Nem tudom miért lennék nagyképű ? Szeretek olyan lenni amilyen vagyok ez így van és nem vagyok elégedetlen magammal! De ahogy már írtam is sokat szöszölök a külsőmmel, szóval nagy baj lenne ha nem így lenne :D
Intelektuálisan meg nem lehet szerintem mindenkivel azonosulni. Megtanultam már szépen mosolyogni ami nem is esik nehezemre mert amúgy is sokat szoktam, így ha hozzászólni nem is tudok feltétlen valamihez legalább jó hallgatóság vagyok. Én nem szoktam leszólni vagy bántani másokat de már ezt is leírtam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!