Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan leírják, hogy viszonzatlanul szerelmesek?

Figyelt kérdés
A nagy többségnek azok tetszenek, azokba szerelmesek, akik hozzájuk hasonlóak, akik számukra szépek, rokonszenvesek, ami teljesen szubjektív, nyilván ez visszafelé is így szokott lenni. Akkor miért írja ezt sok ember?

2017. okt. 23. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem ilyen egyszerű. Próbálsz ráhúzni a szerelemre egy szabályszerűséget, ami nyilván egy képtelenség. Ami bennem kialakul, az nem biztos, hogy ugyanúgy jönni fog a másik félben is, ill. fordítva. Most még értetlenül állsz a jelenség előtt, de még te is megtapasztalhatod, milyen az, amikor a padlóra küld és világvége-érzést ereményez.
2017. okt. 23. 10:18
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
A szerelemben semmi logika nincsen, nem lehet megmagyarázni. Én egyetlen egy lányba voltam szerelmes, egyáltalán nem hasonlított rám, alig volt bennünk valami közös, eleinte nem is tetszett külsőre, sokáig semleges volt, aztán ahogy egyre több időt töltöttem a társaságában fura érzések fogtak el a közelébe és szinte észre sem vettem, úgy habarodtam belé, teljesen belé szerettem, de viszonzatlan volt. Nagyon sokat szenvedtem miatta.
2017. okt. 23. 10:25
 3/15 A kérdező kommentje:
1-es, nekem volt már ilyen, nem is egy, de ez nem azért volt, mert nem lettem volna szimpi nekik, csak nem ismertek annyira, nálam meg gyorsabban jött a szerelem. Egyébként vizsgálatok szerint is azok tetszenek az embereknek, akik olyanok, mint ők.
2017. okt. 23. 10:32
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
én a pénzbe vagyok szerelmes L
2017. okt. 23. 10:45
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

Vizsgálatok szerint, ez komoly?

Szerelem... Na ez az a dolog, ami aztán tényleg nem mérhető számokkal, gépekkel, nem általánosítható, és teljesen egyéni. Fogalmam sincs mit nem értesz ezen, lehetetlen, hogy mindem szerelemet viszozozzanak. Gondolj bele, csomó ember olyat szeret, aki már foglalt. Akivel túl nagy a korkülönbség.

Nem olyan egyszerű ez. Én is ettől szenvedek, fiatalabb fiút szeretek. Barátok voltunk a nyáron, most már rám se néz. Nem nehéz elképzelni. Ilyen az élet. Reménykedni lehet. De azt megmondani, hogy ki kibe lesz majd szerelmes statisztikák alapján...

2017. okt. 23. 10:54
 6/15 A kérdező kommentje:

Különleges érzés valóban, de ettől még meg lehet vizsgálni a dolgot. Csak én vagyok úgy vele mindig, hogy már külsőleg is sokszor kölcsönös a szimpátia? Ez azt jelenti, hogy ez nem valami titokzatos, megmagyarázhatatlan dolog.

"Gondolj bele, csomó ember olyat szeret, aki már foglalt. Akivel túl nagy a korkülönbség." Ezt írom én is, sokszor ez áll a viszonzás útjában, de amúgy viszonozva lenne. Nem mondom, hogy mindig, de gyakran vagy az esetek egy részében.

2017. okt. 23. 10:59
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Mert sokan a divat után mennek, és mindenki a mai típust akarja. CSak sokan nem ismerik önmagukat, hogy ők milyen körben, milyen tulajdonsággal kellene keressenek párt, aztán folyamatosan pofára esnek, mert olyat akarnak ami nem passzol hozzuk.
2017. okt. 23. 11:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Én már 30-as férfi vagyok, tapasztalt. Több kapcsolattal a hátam mögött. 3 szor voltam szerelmes, igazán mondva viszonzatlan volt. Úgy érte, hogy összej9öttem az adott lánnyal, de ő nem úgy szeretett, mint én őt. Ezek egy idő után hisztissé váltak, rossz természetűvé, meg is csak az egyik. Szóval rossz dolog ez.
2017. okt. 23. 13:23
 9/15 anonim ***** válasza:

"Csak én vagyok úgy vele mindig, hogy már külsőleg is sokszor kölcsönös a szimpátia? Ez azt jelenti, hogy ez nem valami titokzatos, megmagyarázhatatlan dolog.

"Gondolj bele, csomó ember olyat szeret, aki már foglalt."

Életemben 2.szor érzek ilyet, az illető foglalt.

A kölcsönös szimpátiát már az elejétől éreztem, de ettől nem gondolom, hogy belém esett volna.

A viszonzatlan szerelem ettől függetlenül gyakori jelenség. Különben nem stresszelnénk rajta annyit, hogy vajon a másik mit gondol rólunk..

Ráadásul amit írsz az önmagában csak a szimpátiát váltja ki, a vonzalomra nem garancia.. Nekem is több ember szimpatikus pasiban is, aki nem kelt bennem vonzalmat.

Szóval alapvetően bár igaz, hogy a hozzánk hasonlóak tetszenek, illetve azok, akiben olyan tulajdonságokat fedezünk fel, ami belőlünk hiányzik. de ez még mindig csak 2 tényező.

A vonzalomban pl az is szerepet játszik, hogy a pasi immunrendszerek ellentétes legyen a nőjével, más génállomány hogy erősebb utódok születhessenek, stb.

Önmagában az, hogy valaki hozzám hasonló, még kevés a szerelemhez.. Még a szimpátia is.

N

2017. okt. 23. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Tegyük fel,nekem tetszik valaki,szimpatizálok vele,és ez kölcsönös.Aztán elkezdek egyre többet gondolni rá,agyalni rajta,szinte belé habarodom.Semmi garancia nincs rá,hogy ő is ugyanezt érzi,még ha tetszünk is egymásnak.Bennem elindul egy érzés,de lehet,hogy benne vágyon kívül semmi más.Szóval csak kíván,de ennyi.Vagy párja van.Vagy más egyéb.Talán ő a társa iránt érzi azt,amit én iránta.Ezek nem fekete vagy fehér dolgok.Ha valaki tudja,én tudom.
2017. okt. 23. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!