Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a külső annyira számít?
Nem vagyok különösebben szép lány, inkább az a tipikus átlagos. Sose volt pénzem sem, hogy legalább sminkkel, előnyös ruhákkal, jó frizurával kompenzáljam ezt, és legalább egy átlag feletti szintre felhúzzam magam.
Mégis mindig sokan akartak és akarnának máig tőlem komoly kapcsolatot (már van régóta).
Akkor miért gondolják sokan, hogy ha valakinek soká nincs senkije, akkor az azért van, mert nem egy született szupermodell vagy nincsenek vagyonai magára (ez utóbbit, mint okot, rengetegszer látom itt)
könnyű ezekre a dolgokra fogni
de sejtheted ők mennyire igényesek, ha már sajnáltatják magukat...sokan szerintem még el is hagyják magukat, hogy még azért is legyen sajnáltatni magukat, hogy "nincs pénzem sporolni, futni meg nem akarok" :D
persze fürdeni és normálisan kinézni is luxus mi? :D
fontos a külső bizonyos téren, mert igénytelen és gusztustalan partner senkinek nem kell, de egyesek nagyon felfújják az önsajnálatot
Egy bizonyos szint felett nem annyira fontos ez tény, de ha valaki nem üt meg egy elfogadható alapkinézetet, akkor sajnos sokat számít.
Saját tapasztalat. Világéletemben edzettem, mégis duci vagyok (a szüleim is azok). Hiába teszek érte, sosem leszek átlagos alkat, pedig nem csak siránkozok a kanapén ülve. Sosem hívott el senki randizni az életben, csak neten, ahol előbb ismerték meg a személyiségem, mint a külsőm. A férfiak keresztül néznek rajtam a valós életben.
Igazad van kérdező, ha átlagos vagy, akkor már valóban nem számít nagyon. De alatta igen, csak te ezt nem tapasztaltad soha.
23/N
Mert lányként sokkal könnyebb, a férfiaknak nincs ilyen sokrétű, egymásnak ellent mondó elvárásaik.
Ha egy nő átlagos, az már teljesen jó, ha egy férfi átlagos, ott már nehéz mással kompenzálni, ha meg átlag alatti, akkor szinte lehetetlen.
Fontos a külső EGY SZINTIG - tehát legyen ápolt, jó illatú (a túlpacsulizás már gáz), tiszta, normális ruházattal -, de nem a legfontosabb.
Akinek pedig a leglényegesebb, azok úgyis olyan párt választanak maguk mellé.
Tapasztalat. Ha nem születtél rondának nem fogod érteni. Ahogy aki gazdagnak születik sem érti a szegényebbek helyzetét.
Mi itt Európában sem értjük/érezzük át az afrikai éhezők helyzetét. A tahó amcsik meg a mienket nem. Ez egy ilyen játék.
Aki ronda az tehet bármit, el lesz zavarva, normális emberek megmondják az igazat, a többiek mese/kamu indokot hoznak fel, amit másnak lazán elnéznek, ha szép.
És igen kell hozzá sok pénz, hogy jól nézz ki. A kétheti fordászat férfiaknál havi 4000, nőknél akár egy tizes is lehet. Anyajegyek lelézerezése, bőrfeszesítő műtétek fogyás után, teljesen új fogsor, orrplasztika, egyik sem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!