Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan hogy a külső és az igények között van összefüggés?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt is írják hogy milyen nehéz megfelelni egy ilyen nőnek, amikor a külső nem elvárás függvénye, vagy mégis?
Drága egyes. Ez mind relatív, attól még, hogy valaki kedves nem biztos, hogy bírod.Millió dolog van a kisugárzásban.A szépség/helyesség is relatív.
L
Azért, mert így van. Akinek jó a külseje, az sok esélyes közül válogathat és meg is teszi, nagyobb igényei lehetnek.
A kérdés inkább az, hogy miért van annyi álszent ember, aki a nyilvánvalót tagadja?
Valamennyi van, pl ha en szep no vagyok akkor a parom is legyen vallalhato legalabb, nem tudok ilyen "kozmunkas" jellegu ferfiakhoz vonzodni, de olyanokhoz sem, akiknek huszonevesen is az anyja vagja a bilifrizurat otthon, es o hozza haza nekik a ruhatarukat a turkalobol.
Egyaltalan nem a ma divatos, ecsethaju trendi ferfiak jonnek be, leginkabb szemelyisegre varom el a maximumot, kulsore sokfele ferfi bejon, akik nem taszitoak :D
"Akkor miért van sok csúnya kövér embernek szép helyes csinos párja?"
Én még nem láttam szegény-csúnya férfit, szép csinos fiatal nővel.
Egyéb variációkban igen.
Csóró de nagyon helyes okos érdekes férfit , szép csinos gazdag fiatal lánnyal pl.
Aranyom, ha azt kérdezed, hogy miért gondolják így sokan, akkor neked kéne kimozdulnod. Azért gondolják így sokan, mert ők kimozdultak.
Mutasd a számtalan példát, mert az én környezetemben egy ilyen sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!