Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélitek el sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélitek el sokan a feltűnőbb lányokat?

Figyelt kérdés

Én is feltűnő vagyok, vagy a ti szavaitokkal élve plázacica :D

Most olvastam egy kérdésben hogy ha lány ilyen akkor ő már nem lehet kedves és aranyos. Ez kicsit meglepett mert én állandóan mosolygok szinte és kedves vagyok mindenkivel. Attól hogy szeretek vásárolni, és szeretek nőiesebben öltözni nem is tudom hogy mit befolyásol ezen.

Nekem az a tapasztalatom eddig hogy a legtöbb hozzám hasonló lány általában nyitott és kedves.

Általában inkább azok a merevebbek és gorombábbak akik utálják önmagukat is és most nem arra célzok hogy beképzelt vagyok!!!

2017. okt. 28. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez azért van mert a mindenkivel nálatok nem mindenkit takar, hanem a menő srácokat. Persze hogy a többiek akikhez nem is szóltok nem fognak kedvesnek gondolni titeket. Sajnos tapasztalat. Igen, nyitottak és kedvesek az ilyen lányok, a gazdag jóképű és nagymenő srácok felé, de nem a többiek irányába.
2017. okt. 30. 20:58
 62/65 anonim ***** válasza:

"Azok a lányok járnak farmer + pólóban akik utálják magukat általában."

Ezt honnan szoptad? Valóban jól hozod a plázacicás sztereotípiákat. Aki jól néz ki, annak a mindennapokban nem kell farmer-pólónál több, ezt hívják úgy, hogy természetes szépség. Elhiszem, hogy neked kell, ez a te dolgod, de inkább azok "utálják magukat", hogy tőled idézzek, akik csak vakolattal a képükön, kiöltözve érzik magukat embernek/nőnek. Engem speciel nem zavarnak az ilyen nők, nem mindenkinek adatik meg a jó genetika, csak jó lenne, ha nem fordítva ülnél a lovon.

2017. okt. 30. 22:03
 63/65 anonim ***** válasza:
Ennyi általánosító baromságot. A legjobb barátnőm is ilyen "plázacica", mégis egy végtelenül okos, intelligens nő, egyszerűen csak az öltözködés és a megjelenés is egy az érdeklődési körei közül. Amellett nagyon művelt és rengeteg témához hozzá tud szólni (történelem, művészet, zenét is tanult, stb), de az itteni válaszolók a kommentjeik alapján már csak azért elkerülnék, mert szőkített haja van és szilikonmelle. Egész egyszerűen annyi a különbség, hogy ő így érzi jól magát, ilyennek szereti látni magát a tükörben. Én meg pont az ellentéte vagyok, kék haj, tele tetoválásokkal, extrémebb ruhák, stb, ami miatt ugyanúgy elitélnek mint a barátnőmet és a hozzá hasonló csajokat, pedig mindkettő csak egyfajta stílus. Aki külső alapján azonnal ítélkezik, az egy gyökér. Ne legyetek büszkék magatokra.
2017. okt. 30. 22:10
 64/65 anonim ***** válasza:

# 63

A nem normálisak, lelkileg nyomorékok mindig is jól megértették egymást s az igénytelenséget is stílusnak vélik valóban;)

A véres baltával rohangálás is stílus nálatok, de mi tömeggyilkosnak ismerjük és levadásszuk:DDD

2017. okt. 30. 22:44
 65/65 anonim ***** válasza:

a plázacica olyan nőt szokott jelenteni, akinek hosszú, sokszor szőke(de nem feltétlen) egyenes haja van, mű dolgokat is szeretik (műköröm, műcici, műszáj stb), kivágottabb, sokat nem takaró ruhákat hordanak, sok sminket viselnek, magassarkúban járnak nyilván.

de ez még nem elég hozzá. hozzátartozik amit itt is írtak. az ahogy beszél, ahogy másokhoz viszonyul (itt pl ez a farmer+póló kombó igénytelen, utálja magát blabla), amikről beszél (smink, barátnők, exek, szórakozás), a baráti társaság (csak más plázacicákkal/fiúkkal), kényesség, affektálás, felsőbbrendűség érzése, ilyenek.

ennek a kettőnek az együttese adja a plázacicát.

most pedig, hogy tisztázuk a fogalmakat, nagyon sok oka lehet, hogy elítélik.

nőknél van aki irigy, ő is ilyen, vagy ehhez hasonló akar lenni, csak valamiért nem meri, nem tudja megtenni, ezért utálja azt, aki meri.

férfiaknál is megvan ez a kategória, aki tudja hogy soha nem jönne össze vele egy ilyen nő, ezért inkább utálják.

vannak a begyöpösödött, vaskalapos keresztény emberek, akiknek minden cicoma, minden szabad bőrfelület a sátán megkísértése.

én nem ítélem el őket, meg szoktam nézni minden plázacicát, mert érdekes és szokatlan látvány. egészséges ember nem utálja a másikat azért, ahogy kinéz, ahogy él, ha az semmilyen hatással nincs rá.

(ezzel nem azt mondom, hogy én milyen jó ember vagyok, hogy semlegesen tudok viszonyulni ehhez, mert ettől még nyilván van bennem más sz ar. :D )

az, hogy te milyen vagy, arról nem tudunk véleményt mondani úgyse. először plázacicának mondod magad, aztán egy rendes, nem ítélkező, kedves embernek, aki mellette nagyon jól néz ki, aztán mégis megítéled te is a farmer+pólós lányokat a külsejük alapján, hogy utálják magukat, miközben pont azért írtad ki a kérdést, mert miért ítélnek meg téged ez alapján stb.

annyi biztos hogy nem vagy észlény. de sebaj, az emberek 90%-a nem az. :D

egyébként nem csak a plázacica a feltűnő. a rockereket is elítélik sokan, az alter embereket is, egyéb sokkal extrémebbül kinéző embereket. de talán a plázacicákat szeretik a legkevésbé. lehet azért, mert nem nagyon lehet vele mit kezdeni. jól néz ki, de valahogy mégis sok, kedves, de valahogy mégse kellesz neki mert nem nézel ki olyan jól/nincs pénzed/lenéz/stb, meghallgat, de minek mert érdemben nem tud hozzászólni, tanácsot adni, véleményt alkotni. szóval úgy nem tudja hova tenni az ember. na meg az empátia hiánya még ami olyan tipikus jellemző.

2017. okt. 30. 23:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!