Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélitek el sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélitek el sokan a feltűnőbb lányokat?

Figyelt kérdés

Én is feltűnő vagyok, vagy a ti szavaitokkal élve plázacica :D

Most olvastam egy kérdésben hogy ha lány ilyen akkor ő már nem lehet kedves és aranyos. Ez kicsit meglepett mert én állandóan mosolygok szinte és kedves vagyok mindenkivel. Attól hogy szeretek vásárolni, és szeretek nőiesebben öltözni nem is tudom hogy mit befolyásol ezen.

Nekem az a tapasztalatom eddig hogy a legtöbb hozzám hasonló lány általában nyitott és kedves.

Általában inkább azok a merevebbek és gorombábbak akik utálják önmagukat is és most nem arra célzok hogy beképzelt vagyok!!!

2017. okt. 28. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
95%

Azért ítélkezem, mert sok ilyen ismerősöm van és mind egytől egyig kibírhatatlan. Hangosan vihognak, ordítva beszélgetnek csak, hogy mindenki észre vegye őket. Egyik fiú öléből a másikba ülnek, rosszabb esetben nem csak az ölükbe.. :D

Sorolhatnám még...tehát nem véletlenül ez a véleményem :D

2017. okt. 28. 15:18
 52/65 anonim ***** válasza:
6%

Tehàt gàz,hogy nem olyan begyöpösödött félénk kisebbségi komplexusos lànyok akik nem ez a tedd ki hadd hûljön?

Sírjanak inkàbb?

Te inkàbb elnyomott vagy és nem felszabadult.

Plusz irigy is vagy hogy nem te ülsz a pasik ölében.

2017. okt. 28. 15:40
 53/65 anonim ***** válasza:
90%
Elmondom sokadjára, nem vagyok irígy. Sok fiúnak tetszem, ezáltal én is megtehetném, hogy egyik fiú öléből a másikba ülök..
2017. okt. 28. 16:00
 54/65 anonim ***** válasza:
Szerintem a további értelmetlen filozofálás és veszekedés megelőzésének érdekében olvassazok egy kicsit a Myers-Briggs típuselméletről. Van aki ilyen, van aki olyan. Van olyan típus, akivel nem lehet mély dolgokról beszélgetni, mert nem tudnak hozzászólni... akik azért élnek, hogy a barátaikat kiszolgálják, együtt röhögjenek, törődjenek velük. Ez is egy konkrét típus, ahogy ennek az ellenkezője is, akit hidegen hagy a divat, a külvilág véleménye, és minden ami ilyen semmiség.
2017. okt. 28. 16:11
 55/65 A kérdező kommentje:

Tényleg ne itt öljétek egymást ha kérhetem.

Ötvenes hát két kategóriába sorolom a pasikat. Az egyik kategória látványosan nem mer rám nézni se. Tök vicces amikor mindenfele néz csak rám nem. Nyilván ezek a srácok közeledni sem szoktak soha.

A máik kategória pedig nyilván mindenki más akivel lehet kommunikálni.

Ötvenegy én nem szoktam egyik pasi öléből a másikéba ülni és a hozzám hasonló barátnőim se. Az egyik mondjuk kicsit könnyűvérűbb de már kezd leállni mert elég sokszor pofára is ejtették emiatt. De ettől még szeretem a férfi társaságot de szerintem ezzel minden egészséges fiatal nő így van :D

2017. okt. 28. 16:41
 56/65 anonim ***** válasza:
100%

# 47

Ha elégedett vagy magaddal kérdező, akkor mi a fenének szöszölsz magaddal sokat, mint írod???

Egy elégedett ember belenéz a tükörbe és max kis kócolás után azt látja, igen, jól vagyok így:)

Tévednék?

Egy parkolóóra a fürdőszobád mellett jövedelmező lenne kihejezve vajon...hmmm:DDD

2017. okt. 28. 19:21
 57/65 anonim ***** válasza:
100%
40es,ha már így lehordtad a tornacipő+farmer kombót,remélem,hogy legalább fel is tudsz öltözni.Legtöbb magyar pasi kapacitását még most is meghaladja.
2017. okt. 28. 20:56
 58/65 A kérdező kommentje:

Azért mert egyrészt szerem csinálni másrészt azért vagyok rendben mert csinálom.

Nincs baj a tonacipő + farmer settel aki abban érzi jól magát de én nem tudnék abban járni én szeretek mindig nőies lenni :D

2017. okt. 29. 08:34
 59/65 anonim ***** válasza:
49%

57-es igen fel bizony,slim fit ing,zakó,slim fit nadràg,szép bõrcipõ,karóra.

Voltam stylistnál.

2017. okt. 29. 12:45
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

# 58

Ha valami rendben van, azt már csak elcsúfítani lehet vagy nincs rendben valójában...ha megfőtt a leves, nem főzöd még 10 órán át még...minek, anyósnak esetleg, amikor jön látogatóba:D

2017. okt. 29. 13:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!