Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik sokan társkeresőnek ezt az oldalt?
Nem csak az ebbe a kategóriába írt válaszaimra kapok ismerkedős üzeneteket, hanem akkor is, ha mondjuk a "szépség és divat" kategóriában öltözködési tippeket osztunk meg egymással, mi lányok.
Ezen üzenetek nagy részében a legszomorúbb, hogy teljesen sablonosak, nem is nekem szólnak, hanem "Kedves lány/kedves felhasználó/kedves GYK-s/kedves akárki" kezdettel megkapom ugyanattól a személytől 20 különböző válaszomra ugyanazt az üzenetet bemásolva.
Nemrég az öltözködés kategóriában adtam/kértem tanácsokat szintén nagymellű, vékony lányoknak melltartó ügyben. Erre minden válaszomra/kérdésemre jött egy olyan privát, hogy az illető férfi szívesen ismerkedne szép, telt/duci(!) nagymellű lányokkal.
Mondanom sem kell, sem duci nem vagyok, sem a korom nem szerepelt, 15 és 45 között akárhány éves lehetek.
De szinte bármelyik válaszomra kapok olyan sablon üzenetet, amelyikben az illető ismerkedne. Bárkivel.
A nagyrésze ugye "kedves lány" megszólítással kezdődik, de érkeztek már olyanok is, hogy "amennyiben lány vagy". Na, ennél aztán tényleg nincs lejjebb.
Miért csináljátok? Ennyire mindegy, ki az? Ez az oldal nem társkereső.
Bár soha nem írtam egyen-leveleket sehova sem, de valahol őket is meg tudom érteni. Ha egy kicsit belegondolsz a másik oldal helyzetébe, szerintem te is meg fogod.
Általánosságban nagyon kevés üzenetre jön válasz akkor is, ha az némileg személyre szól. Azért írom, hogy némileg, mert ha most neked kellene írnom egy privátot, már a megszólítással is gondban lennék, ugyanis semmit nem tudok rólad. A legjobb amit tehetek az annyi, hogy az általad feltett kérdésre vagy az egyik kommentedre reagálok. A társkeresési kérdéseknél annyi plusz van, hogy beleszövöm az üzenetbe, hogy én is társat keresek. De az ilyen normális hangvételű levelekre sem jön rendszerint válasz, ezért vannak, akik már erre időt és energiát nem pazarolva inkább egyen-szöveggel próbálkoznak, sokszor sikeresebben, mint akik személyre szólót küldenek. Nekem a "statisztikám" olyan 20 üzenet\2-3 válasz, de minden üzenetet külön írtok meg. Ők meg ugyanazt az 1 üzenetet elküldik 100-150 helyre és minimum ugyanannyi választ kapnak mint én. Tehát ha innen nézzük, akkor ők csinálják jól.
22
Semmi kifogásom az értelmes emberek ellen. Többel is leveleztem, volt innen párkapcsolatom is. Mint írtam, semmi bajom a normális, tartalmas, nekem szóló privát üzenetekkel, csakis a fent említettekkel.
Hát nem tudom, számomra a Kérdező amolyan tipikus buta nőnek tűnik, aki azt gondolja magáról, hogy bőséges választék áll rendelkezésére. Épp az, hogy én meg az ilyeneket nem tudom komolyan venni. Talán még egy Pokémonnak is több esze van, azért Charlmander jó segítség a harcban... [vicc]. Meg lehet botránkozni ezen, de engem azokra a nőkre emlékeztet, akik önmagukat felmagasztalják, és már rossz szemmel néznek azokra, akik "nem érik el" azt a mércét, amit felállított nekik.
Valójában ők azok, akik miatt a férfiak prostituáltakhoz járnak, mert nem kapnak szeretetet, törődést, arról nem is beszélve, hogy valószínű megvonja a szexet, ha őasszonyságának nem tetszenek a dolgok. Valószínű valamelyik vallásos, keresztény felekezet befolyása alatt áll, esetleg egy szabadstílusú ateista, aki Richard Dawkins könyvein nőtt fel, ezért nem tanult semmiféle empátiát. Nem tudjuk. Az mindenesetre biztos, hogy vele kezdeni veszélyes, vagy talán szerintetek véletlen, hogy múlt időben beszél a kapcsolatáról? Igen, minden bizonnyal a pasi tönkre ment idegileg mellette, nem bírta ezeket az elvárásokat...
Félelmetes nő, kérek mindenkit, hogy óvakodjon tőle, és ne bombázza üzenetekkel. Ne felejtsétek el, nem minden arany, ami fénylik..
Miért hazudsz ? Nekem se válaszoltál, pedig minden, általad megfogalmazott kritériumnak megfelelt az üzenetem.
25, Férjnél vagyok, szóval minden pontodban mellélőttél.
Az egyetlen, amit elismerek, az életben sem vagyok túl empatikus, de ezt gondolom, csak tippre írtad, mert meg akarsz bántani.
Jézusom! Mégis mi bajod a fönt említett kapott leveleiddel? Teljesen normális a megszólítás! Azt se tudjuk, ki vagy. Ha meg annyi eszed van, hogy nem szereted az ilyen leveleket, és nem tiltod le az illetőket, hát meg is érdemled.
Még szép, hogy élünk ezzel a lehetőséggel, hiszen van, hogy bejön. Ha sosem jönne be, nyilván nem próbálkoznánk. Dehát ha nektek nem dukál válaszolni egy full normális levélre, akár egy tiltással, meg is érdemlitek. De kiírni 600 sorba azt ki tudod.
Mellesleg ha ennyire semmilyen vagy, nem kell csodálkozni, hogy nem személyre szóló leveleket kapsz. Különben is, nem gondolod komolyan, hogy majd minden "hercegnőnek" egész nap gépelgetjük a külön kis személyre szóló leveleket? Te sem gondolod komolyan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!