Miért hiszik sokan ezt az oldalt társkeresőnek?
Ha meg panaszkodok erre, akkor megkapom, hogy megérdemlem, meg minek válaszolok szexuális kérdésekre.
Válaszoltam arra a kérdésemre, hogy levágattam e a hosszú hajamat. Erre jön a privát, hogy ismerkedünk e. Erre a kérdésre :D
Nem tiltja a szabályzat, hogy a felhasználók ne ismerkedjenek meg egymással. Én már szereztem itt barátot.
Ha a privát írás viszont zaklatás számodra, letilthatod az üzenetekben, hogy többet ne kapj tőle levelet. De valószínűleg jelentheted is.
Mivel sokan vagyunk és sokfélék, van köztünk néhány perverz is, aki direkt az olyan kérdésekre bukik, vagy válaszolókra, akik a külsejükről írnak. Ezek az emberek valószínűleg félnek ismerkedni, és direkt jól jön nekik az anonimitás. Szerintem ezek az emberek lesben állnak itt, mert nálam is megesett már ,hogy teljesen jelentéktelennek tűnő dolgot szóltam el magamról, és rögtön jött a privát üzenet ajánlattal, vagy érdeklődéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!