Miért hiszik sokan ezt az oldalt társkeresőnek?
Figyelt kérdés
Ha meg panaszkodok erre, akkor megkapom, hogy megérdemlem, meg minek válaszolok szexuális kérdésekre.
Válaszoltam arra a kérdésemre, hogy levágattam e a hosszú hajamat. Erre jön a privát, hogy ismerkedünk e. Erre a kérdésre :D
2015. júl. 28. 17:11
11/21 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy nem fogynak el. Jön az üzenet, tiltom, jön az üzenet, tiltom, ezt mindennap minimum 2x-3x és mindig jönnek újak.
2015. júl. 28. 17:52
12/21 anonim válasza:
Mesélték már többen is, hogy zaklatják itt a lányokat, de azt hittem csak pár ember szórakozik.
13/21 A kérdező kommentje:
Én naponta kapok széjjelk*urnálak, megb @sználak üzeneteket.
Pedig tényleg csak annyi van odaírva, hogy nő vagyok.
Nehogy már ez legyen a normális emberek, és még én vagyok cseszegetve, hogy jaj hát miért ne lehetne társat keresni meg írogatni.
2015. júl. 28. 17:59
14/21 anonim válasza:
Attól, hogy neked negatív tapasztalataid vannak, míg másnak jól jöhet a levelezési funkció, hogy barátot vagy normális társat találjon itt. Szerintem.
15/21 A kérdező kommentje:
Tőlem aztán más levelezhet, de én miért nem kapcsolhatom ezt ki? Mert nem lehet.
2015. júl. 28. 18:01
16/21 anonim válasza:
Nem társkeresés, amiről te beszélsz. Ez zaklatás. Az a társkeresés, ha valaki direkt ír ki olyan kérdést, amire privátot vár, és arra kap üzeneteket. A ki és bekapcsolható üzenetküldés hiányzik sajnos az oldalról.
17/21 anonim válasza:
Melyik témakörben válaszolgatsz? Mert nekem a főzés, könyvek, család, kultúra, kutyák témákban nem szoktak privátot küldözgetni. Ha pl. a szex témakörben azt írogatod, hogy mekkora farok az ideális neked, mennyit maszturbálsz, hogy szeretsz szopni, akkor nyilván olyan emberek figyelnek fel rád,akiket ez érdekel.
18/21 A kérdező kommentje:
Mindenfélében, ritkán írok a szexuális témakörben. Mint írtam ma is arra jött az ismerkedős szöveg, hogy levágattam a hajamat. Azt beírom, hogy ma mit főzök, jönnek a levelek, még a mocskosak is.
2015. júl. 28. 19:43
19/21 anonim válasza:
ne írj a szexuális kategóriába,én se járok oda,itt sokkal értelmesebb és normálisabb emberek vannak
20/21 anonim válasza:
egyébként miért is nézed meg őket?most ezzel nem azt mondom hogy a te hibád mert elolvasod őket de tényleg ne nézegesd őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!