Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hoznak szinte a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak szinte a mai fiatal nők semmit egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

A férfi dolga, hogy legyen pénz.

A férfi dolga, hogy legyen tisztaság.

A férfi dolga, hogy legyen kaja.

A férfi dolga, hogy a nő ne unatkozzon.

A férfi dolga, hogy a nő jól érezze magát szex közben

A férfi dolga, hogy legyen igényes, "jópasi".

A férfi dolga, hogy legyen határozott, sziklaszilárd, rossz fiú, akinek nincsenek érzelmei, de azért persze vigasztalja meg a nőt ha bármi baja van és legyen szilárd oszlop a nő életében.

Sorolhatnám még...

Majd miután mindez megvan, a nő közli, hogy nem érzi a férfi mellett nőnek magát. Ki érti ezt ?

2017. okt. 29. 20:02
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
11%

# 47

Te azt honnan szeded, hogy én nem kellek a nőknek?

Épp az a bajom, hogy jobban kellek én nekik, mint ők nekem, mindegyik rám akar akaszkodni. Csak hát nem megy nekik, mert a fontossági sorrend nálam a családom, utána a barátaim, utána a haverjaim, és csak utána következnek a nők, és ezen nem is vagyok hajlandó változtatni.

Azt meg pláne nem értem, miből szűrted le, hogy negatív vagyok. Egyáltalán nem vagyok negatív, olyan pozitív vagyok, mint egy terhesteszt. Csak racionálisan állok hozzá a nőkhöz, nem érzelmi alapon.

A kedvességet meg hagyjuk, én mindenkivel ilyen nyers és egyenes és szókimondó vagyok, nem csak a nőkkel, és ennek semmi köze a rossz tapasztalataimhoz. Ilyen voltam világ életemben.

2017. okt. 29. 21:51
 52/57 anonim ***** válasza:
95%

"Tele a történelem és az irodalom azzal a ténnyel, hogy a nők mennyire ingatagok :D "

Mondj egy 29. sz. előtti női írót...

2017. okt. 29. 22:19
 53/57 anonim ***** válasza:
19. sz.
2017. okt. 29. 22:20
 54/57 anonim ***** válasza:
92%

Úgy látom, te nem vagy tisztában a racionális szó jelentésével. Ráadásul nettó hülyeségeket írsz. A reklámokat főleg nőknek gyártják...ezért reklámoznak minden vacakot lengén öltözött csajokkal, mi? A reklámot az embereknek gyártják, kinek mit.

Ostobaságot írsz a női és férfi barátságokról is. Mindenre van példa. Nekem a barátnőim 25 éve töretlenül a barátnőim. Pasik jöttek-mentek az életünkben, de a barátságunk állandó maradt és ez már a jövőben sem fog változni. A férfiak barátságáról már volt alkalmam meggyőződni. Ott is vannak mély barátságok, ebben biztos vagyok,de ennek az ellenkezőjére is épp elég példa van.

Viszont a te általánosításod szórakoztató és nem is értem, mi a bajod, hogy olyan pozitív vagy mint Freddie Mercury HIV tesztje és minden nő téged akar, te férfiállat...Mondjuk a stílusod alapján értelmes nő nyilván nem akar tőled semmit, tehát ez lehet a baj....ezen viszont mi nem tudunk segíteni. De a rád akaszkodó csajok hordájában csak akad egy, aki nem csak az elvárásaival bombáz téged....ha nem, akkor ezek a csajok egyáltalán nem téged akarnak csak egy aktuális pasit. Ha egy nő igazán akar egy férfit,akkor azt nem megszerzi, hanem megtartja. Úgy látszik, te ehhez nem vagy elég értékes, dolgozz még magadon.

2017. okt. 30. 08:26
 55/57 anonim ***** válasza:
95%
Nem olvastam a valaszokat, de aruld mar el kedves kerdezo. Miert van a gyakorin egy csomo olyan kerdes, hogy a no ki van bukva, hogy a parja nem segit neki semmit, o takarit, foz, stb? Ok micsodak, nove operalt ferfiak?
2017. okt. 30. 08:51
 56/57 A kérdező kommentje:
Utolsó azért, mert a nőnek ez fel sem tűnik. A férfi gürizik azért, hogy a kérdésemben leírtakból minél több teljesüljön - mert hogy ezekért a dolgokért aktívan tenni kell. A nő pedig egyből mindig arra kérdez rá amire már épp nem maradt idő mert hát elvárja.
2017. okt. 30. 18:00
 57/57 anonim ***** válasza:
91%
A normalis nok hoznak, adnak bele, igenylik is az adast. Csak lehet kedves kerdezo, miutan megismernek, inkabb dobnak, mert nem birjak elviselni a szemelyisegedet. Ha mindenki igy viseltet iranyodba, muszaj valtoztatnod!
2017. nov. 2. 07:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!