Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoznak szinte a mai fiatal nők semmit egy párkapcsolatba?
A férfi dolga, hogy legyen pénz.
A férfi dolga, hogy legyen tisztaság.
A férfi dolga, hogy legyen kaja.
A férfi dolga, hogy a nő ne unatkozzon.
A férfi dolga, hogy a nő jól érezze magát szex közben
A férfi dolga, hogy legyen igényes, "jópasi".
A férfi dolga, hogy legyen határozott, sziklaszilárd, rossz fiú, akinek nincsenek érzelmei, de azért persze vigasztalja meg a nőt ha bármi baja van és legyen szilárd oszlop a nő életében.
Sorolhatnám még...
Majd miután mindez megvan, a nő közli, hogy nem érzi a férfi mellett nőnek magát. Ki érti ezt ?
Én azt tapasztaltam sajnos, hogy nem elég az érzelmi hullámvasút magában. Úgy kell csinálni, hogy a nő tényleg ne unatkozzon, különben megyek a levesbe. Elég egyszer hibázni.
Ja igen, ezt el is felejtettem írni, hogy a férfi dolga, hogy mindig tudja, hogy mit csináljon. Mert természetesen a párkapcsolat működtetése is a mi dolgunk.
# 11
Ja, meg az írott történelem 5000 éve alatt mindig, minden férfi tapasztalatlan volt, vagy csak rossz nőket fogott ki :DDD
Ne etess már a hülyeséggel :D
Bár tudom, hogy te tényleg komolyan gondolod, amit írsz, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nők nem képesek racionálisan gondolkodni :D
Egyébként elmondom a nagy titkot, hogy lehet elkerülni a nőkkel kapcsolatos csalódást: ne bízz egy nőben soha 100%-ig.
Ennyire egyszerű. Ha mindent, amit mond, fenntartásokkal kezelsz, és mindig van egy B terved arra a törvényszerűen bekövetkező esetre, amikor nem azt csinálja, amit mond, akkor nem fogsz csalódni.
Ebből persze az is következik, hogy egy nő sohasem lehet a társad; a nőd az legyen csak a nőd, és kész, nem mondom, hogy szarba se kell nézni, de nem kell nagyon komolyan venni, pláne nem ráépíteni az életedet, mert akkor csalódni fogsz. Igazi bajtársnak ott vannak a barátok.
"A nők megbízhatatlanok, mert az érzelmeik irányítják őket. És nincs kivétel."
A férfiakat dettó, csak még rosszabb a helyzet, mert a farkuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!