Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hoznak szinte a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak szinte a mai fiatal nők semmit egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

A férfi dolga, hogy legyen pénz.

A férfi dolga, hogy legyen tisztaság.

A férfi dolga, hogy legyen kaja.

A férfi dolga, hogy a nő ne unatkozzon.

A férfi dolga, hogy a nő jól érezze magát szex közben

A férfi dolga, hogy legyen igényes, "jópasi".

A férfi dolga, hogy legyen határozott, sziklaszilárd, rossz fiú, akinek nincsenek érzelmei, de azért persze vigasztalja meg a nőt ha bármi baja van és legyen szilárd oszlop a nő életében.

Sorolhatnám még...

Majd miután mindez megvan, a nő közli, hogy nem érzi a férfi mellett nőnek magát. Ki érti ezt ?

2017. okt. 29. 20:02
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
83%
Megbízhatatlanok? Eléggé nincs tapasztalatod vagy talán csak rossz nőkkel kezdtél ki. Én csak magamból indultam ki. Abszolút nem éltél még boldog párkapcsolatban, ahol ezt megtapasztalhattad.
2017. okt. 29. 20:17
 12/57 A kérdező kommentje:

Én azt tapasztaltam sajnos, hogy nem elég az érzelmi hullámvasút magában. Úgy kell csinálni, hogy a nő tényleg ne unatkozzon, különben megyek a levesbe. Elég egyszer hibázni.

Ja igen, ezt el is felejtettem írni, hogy a férfi dolga, hogy mindig tudja, hogy mit csináljon. Mert természetesen a párkapcsolat működtetése is a mi dolgunk.

2017. okt. 29. 20:18
 13/57 anonim ***** válasza:
93%
Fiúk... neeee vigyetek már a sírba. Most komolyan... Csalódtatok 1-2 lányba és rögtön Világvége hangulat? Én is most csalódtam egy ürgében, most írjam ide ki és szidjam az összes férfit? Nem teszem, mert nem mindegyik olyan kretén, mint az illető. Úgyhogy ne keseregjetek, ezért nem érdemes az összes nőt egy kalap alá venni!
2017. okt. 29. 20:20
 14/57 anonim ***** válasza:
10%

# 11

Ja, meg az írott történelem 5000 éve alatt mindig, minden férfi tapasztalatlan volt, vagy csak rossz nőket fogott ki :DDD

Ne etess már a hülyeséggel :D

Bár tudom, hogy te tényleg komolyan gondolod, amit írsz, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nők nem képesek racionálisan gondolkodni :D

2017. okt. 29. 20:21
 15/57 anonim ***** válasza:
14%

Egyébként elmondom a nagy titkot, hogy lehet elkerülni a nőkkel kapcsolatos csalódást: ne bízz egy nőben soha 100%-ig.

Ennyire egyszerű. Ha mindent, amit mond, fenntartásokkal kezelsz, és mindig van egy B terved arra a törvényszerűen bekövetkező esetre, amikor nem azt csinálja, amit mond, akkor nem fogsz csalódni.

Ebből persze az is következik, hogy egy nő sohasem lehet a társad; a nőd az legyen csak a nőd, és kész, nem mondom, hogy szarba se kell nézni, de nem kell nagyon komolyan venni, pláne nem ráépíteni az életedet, mert akkor csalódni fogsz. Igazi bajtársnak ott vannak a barátok.

2017. okt. 29. 20:26
 16/57 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha a jelenben élnél és nem hagyatkoznál önsajnáltató történelmi személyekkel foglalkozni? Ott voltál? Tudod, hogy pontosan mi történt? A másik fél (nő) véleményét is kitudakoltad? Szerintem nem. És Te akkor ott pont nem voltál. Hiába jön oda hozzám egy pali 1000 éves főzéstudománnyal, házzal, autóval, programokkal, ha nem tudok "úgy" hozzányúlni, akkor nem és kész. Ez kémia. Ugyanígy lehettek ők is. És ez a férfiaknál is így van. Ha meg otthagyott valaki valakit, annak is oka volt... Próbáljatok normális leányzót összekaparni :)
2017. okt. 29. 20:26
 17/57 anonim ***** válasza:
93%
51%-os. Teljesen őszintén mondd meg nekem légyszives, hogy hány hosszantartó, komoly párkapcsolatod volt. De tényleg.
2017. okt. 29. 20:27
 18/57 anonim ***** válasza:
90%

"A nők megbízhatatlanok, mert az érzelmeik irányítják őket. És nincs kivétel."

A férfiakat dettó, csak még rosszabb a helyzet, mert a farkuk is.

2017. okt. 29. 20:29
 19/57 anonim ***** válasza:
88%
Pfff... ennyi erővel egy férfiban sem lehet megbízni. Téged valaki nagyon átejtett a palánkon és nem sikerült feldolgozni, szomorú, megesik. Hozzak példákat a történelemből? Szegény 8. henriket is biztos a feleségei bszták át:( és soha egy nőben se lehetett megbízni, télleg, marie curie meg jozefine császárné se létezett, ah, hagyjuk is.
2017. okt. 29. 20:29
 20/57 A legrosszabb ***** válasza:
3%
#9: Hát ez tényleg szar duma. De még mesében is nevetséges lenne.
2017. okt. 29. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!