Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hoznak szinte a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak szinte a mai fiatal nők semmit egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

A férfi dolga, hogy legyen pénz.

A férfi dolga, hogy legyen tisztaság.

A férfi dolga, hogy legyen kaja.

A férfi dolga, hogy a nő ne unatkozzon.

A férfi dolga, hogy a nő jól érezze magát szex közben

A férfi dolga, hogy legyen igényes, "jópasi".

A férfi dolga, hogy legyen határozott, sziklaszilárd, rossz fiú, akinek nincsenek érzelmei, de azért persze vigasztalja meg a nőt ha bármi baja van és legyen szilárd oszlop a nő életében.

Sorolhatnám még...

Majd miután mindez megvan, a nő közli, hogy nem érzi a férfi mellett nőnek magát. Ki érti ezt ?

2017. okt. 29. 20:02
1 2 3 4 5 6
 1/57 Heart of Darkness ***** válasza:
87%
Ha lett volna egészséges normális párkapcsolatod akkor tudnád azt amit sajnálatos módon nem tudsz, hogy egy kapcsolat két emberen múlik és közel sem csak a férfi dolga, hogy mindent tegyen bele a kapcsolatukba, a nő pedig csak legyen, mint egy cserép virág. Ezt csak az olyan emberek képzelik akiknek sok közük nem volt még barátnőhöz.
2017. okt. 29. 20:05
 2/57 anonim ***** válasza:
86%
Ha kevesebbet puffognál a nőkön, rájönnél, hogy ez hülyeség és normális párkapcsolatban élnél, ahol ezeket, mind-mind meg lehetne beszélni és megosztani a feladatokat és élvezni az életet és egymást.
2017. okt. 29. 20:05
 3/57 anonim ***** válasza:
78%
Mi tehetünk róla, hogy nem volt normális nővel kapcsolatod? Nem. Akkor?
2017. okt. 29. 20:06
 4/57 anonim ***** válasza:
75%
Most megnyugodtál?
2017. okt. 29. 20:06
 5/57 anonim ***** válasza:
83%
Soha életemben nem láttam olyan nőt, aki ezt mind elvárta volna.
2017. okt. 29. 20:09
 6/57 anonim ***** válasza:
83%
Most mit csináljunk, ha nem normális nőkkel volt eddig dolgod?
2017. okt. 29. 20:09
 7/57 anonim ***** válasza:
16%

Mert a feminista propaganda meg a reklámok meghülyítették őket.

Tele lett beszélve a fejük azzal, hogy ők tökéletesek úgy ahogy vannak, pusztán azzal, hogy megveszik a Jennifer Lopez parfümöt meg a Zara ruhát meg kisminkelik magukat, valamint hogy hozzánőttek a pinához, már mindent megtettek a maguk részéről, senkinek semmiféle egyéb elvárása nem lehet velük szemben, mert az már hímsovinizmus meg elnyomás.

És sajnos sok férfi asszisztál is ehhez, a pina érdekében részt vesznek ebben a játékban.

2017. okt. 29. 20:10
 8/57 anonim ***** válasza:
67%
Szeretem, hogy az itteni "férfiak" pontosan tudják, hogy mit vár el az összes nő.. :) Én például ezek közül egyiket sem, de biztosan velem van a baj. De tényleg.. aki nem élt még sosem komoly kapcsolatban, az mi alapján gondol ilyeneket?
2017. okt. 29. 20:11
 9/57 anonim ***** válasza:
47%

Ne általánosíts!

Számomra:

Együtt keressünk pénzt, ne csak a férfi. Viszont ha lenne más lehetőség egy jobb állás reményében és nem lép, akkor hagy kivetnivalót maga után, igenis éljen a lehetőséggel!

Ha én is sokat dolgozom, akkor közös a háztartás vezetése (főzés, mosás, takarítás).

Közösen kell programokat szervezni, de ha a pali sokszor hoz kifogásokat, akkor az tényleg unalmas és börtönben érezném magam. Mindig egyedül programokat szervezni... nem épp jó.

Szexben mindkettőnek bele kell adnia apait-anyait :D Vagy ahogy épp a hangulat hozza :)

Igen, egy pali legyen ápolt és igényes. Ugyanez vonatkozik a nőre is. Nyilván lesznek olyan pillanatok, napok, élethelyzetek, amikor ez nem fog összejönni.

Én kedvelem, ha egy férfi őszinte és nem kell sakkoznom, játszadoznom, hogy na vajon mire gondol? Most ugyan mi baja? Legyen társ és ezt vissza fogja kapni, a nők is szilárd oszlopok lesznek.

Jelenleg küzdök a "férfiakkal", akiknek nincs önbizalmuk, ezért nem képesek párkapcsolatot kialakítani. Minden nőt megakarnak hódítani, miközben kisebbrendűségi érzésük van és halomra dicsérik magukat... na mindegy. Menekülőre fogom. Az alapoknál van a hiba, én már feladtam azt is, hogy a férfi kezdeményezzen... de még így is necces a siker.

2017. okt. 29. 20:11
 10/57 anonim ***** válasza:
13%

"Legyen társ és ezt vissza fogja kapni, a nők is szilárd oszlopok lesznek"

Van pofád ekkora hazugságot leírni, és nem szakad rád a mennyezet? :D

Tele a történelem és az irodalom azzal a ténnyel, hogy a nők mennyire ingatagok :D

Egy férfi ott követi el a legnagyobb hibát, ha társként tekint egy nőre, mert az ilyen férfiak MINDIG ráb_sznak.

A nők megbízhatatlanok, mert az érzelmeik irányítják őket. És nincs kivétel.

2017. okt. 29. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!