Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hoznak szinte a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak szinte a mai fiatal nők semmit egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

A férfi dolga, hogy legyen pénz.

A férfi dolga, hogy legyen tisztaság.

A férfi dolga, hogy legyen kaja.

A férfi dolga, hogy a nő ne unatkozzon.

A férfi dolga, hogy a nő jól érezze magát szex közben

A férfi dolga, hogy legyen igényes, "jópasi".

A férfi dolga, hogy legyen határozott, sziklaszilárd, rossz fiú, akinek nincsenek érzelmei, de azért persze vigasztalja meg a nőt ha bármi baja van és legyen szilárd oszlop a nő életében.

Sorolhatnám még...

Majd miután mindez megvan, a nő közli, hogy nem érzi a férfi mellett nőnek magát. Ki érti ezt ?

2017. okt. 29. 20:02
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtál arról, hogy értéktelenek, de azért érzékelteted... :)
2017. okt. 29. 21:17
 42/57 anonim ***** válasza:
100%
Aki otthon van kicsit pszichológia és marketing területen az tudja, hogy az emberek nemtől függetlenül kb 70-80%-ban a döntéseik során érzelem vezéreltek.
2017. okt. 29. 21:18
 43/57 anonim ***** válasza:
4%

# 41

Ezt csak te projektálod bele a mondanivalómba.

Nem szoktam semmit sem érzékeltetni, amit közölni akarok, azt világosan leírom.

2017. okt. 29. 21:19
 44/57 anonim ***** válasza:
0%

Egy linket azért adhatnál erről.

De szerintem azért nem jó a marketing oldaláról megközelíteni ezt, mert eleve a reklámok nagy részét a nőknek gyártják.

Egyébként nem csak a nőkben nem bízom, hanem az emberek nagy részében sem nemtől függetlenül.

Csak mondjuk megbízható férfit legalább egy párat ismerek, megbízható nőt viszont egyet sem.

2017. okt. 29. 21:23
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont ismerek rengeteg megbízható nőt. Na most akkor mi lesz? Sorshúzással döntjük el? Erről beszélek. Hogy mondhat nektek akárki akármit, el sem gondolkoztok rajta.
2017. okt. 29. 21:27
 46/57 anonim ***** válasza:
13%

# 45

Hány nővel éltél már párkapcsolatban?

Egyébként a nők még egymásban sem bíznak, akármelyik munkahelyen, vagy barátnő társaságban folyton megy az egymás pofájába jópofizás, de egymás háta mögött kibeszélés, szarkavarás, pletykálkodás, stb.

Méghogy megbízható nők.. :D Hagyjuk már :D

2017. okt. 29. 21:30
 47/57 anonim ***** válasza:
92%

Mindenkinek vannak érzelmei és valamilyen szinten nyilván azok is vezérlik bizonyos helyzetekben. Csak tudni kell, hogy mikor mire kell hallgatni :)

Kedves 51%... :D Nekem egy párkapcsolatom volt eddig, mert én ragaszkodó vagyok és nagyon nehezen keveredek ki egy se veled, se nélküled dologból. Ezt könnyen "túl éltem", mert mindketten belefáradtunk és már csak a megszokás tartott minket össze. Sok embert visszautasítok amiatt, mert nem bízok abban, hogy normális párkapcsolatot kitudnak ŐK alakítani velem. Sajnos beleugrottam szakítás után egy dologba, ami után még most szedem össze a darabjaimat :D De megerősödtem annyira, hogy képes legyek ésszel dönteni akkor, ha eljön az ideje. Eddig is azért utasítottam el mindenkit, többet nem akarok csalódni. Lehet irányítani a dolgokat így is. Aki nem teljes erőbedobással teljesít, az ki lesz penderítve. Ezt ésszel szelektálom. Legszívesebben egy-két emberrel kialakítanék párkapcsolatot és tudom, hogy szerelmes lennék, de félek, hogy nem lenne jó, egyénenként bizonyos okok miatt (pl. nem keres elégszer, nem gondolkozik eléggé felnőtt módjára, gyerekes vagy éppen még sokat akar nőzni stb...) ez azt jelentené, hogy az érzelmeim vezérelnek. De mielőtt baj lenne, lépek :) Egy picit mindig "megvágom" magam... Szóval lehet ésszel és érzelmekkel is dönteni. Valaki képes rá, valaki nem. Na és persze a tapasztalatok, lehet ezért is vagyok óvatosabb. És lehet ezért is nem kellesz a nőknek. Valami nem jó, valamiért nem akarnak Veled párkapcsolatot. Szerintem túl negatív személyiség vagy és "temeted" a nőket. Semmibe veszed őket, egyszerűen aljas senkiházinak írod le őket, akik játszanak a férfiakkal, szerinted nem érdemes érzelmi kapcsolatot létesíteni velük. Szerintem pedig Neked kellene változtatnod a hozzáállásodon és a véleményeden. Látod mindenkinek vannak rossz tapasztalatai, mégis mindenki pozitív. Legyél kicsit kedvesebb :) Mást is értek csalódások és nőkből vannak... :)

2017. okt. 29. 21:34
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt férfiak között dolgozom a munkahelyemen. Szerintem ezt a szarkavarás meg egymás háta mögött kibeszélés dolgot ne vegyük a "női dolgok" közé én csak annyit mondok. Egész nap ezt hallgatom az összestől, hogy jajj a Robi ezt meg azt csinálta meg hogy lehet ilyen hülye valaki. Aztán meg "Robikám ugye jössze este a Vasasba?" :)
2017. okt. 29. 21:38
 49/57 anonim ***** válasza:

ez a felsorolás és a teljesítése elég erős keretet és sok lehetőséget sejtet.

egyébként meg a leírtak demonstrálása érvényes mondjuk az első 5 randira.

utána megfordul a keret,mert te bebizonyítottad,megmutattad,hogy nincsen nálad jobb.

ezek után hogy a nő is szembesült ezekkel,és érzi hogy a te megfelelési kényszered kb eltűnt,benne fel fog ébredni,hogy megtartsd,hogy őt válaszd és máris ő fog pedálozni,mert ilyen kritériumok teljesítésének lehetőségével ő is pontosan leveszi,hogy bármikor találsz másik nőt,ha ő nem viseli jól magát.

legalábbis az én kapcsolataimban,vagy nem volt soha ilyen szinten beteges elvárás a nő részészól.

ha meg volt és demonstráltam,akkor rövid idő alatt meg tudtam fordítani a keretet,hogy ő pedálozzon jobban.

2017. okt. 29. 21:45
 50/57 anonim ***** válasza:
83%
51es a saját anyjában sem bízik valszeg, hagyjátok :D vannak ilyen emberek, akiket egyszer egy nő/férfi nagyon átejtett és onnantól a másik nem minden tagja el van mondva mindennek. aztán vagy feldolgozzák vagy nem.
2017. okt. 29. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!