Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hoznak szinte a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak szinte a mai fiatal nők semmit egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

A férfi dolga, hogy legyen pénz.

A férfi dolga, hogy legyen tisztaság.

A férfi dolga, hogy legyen kaja.

A férfi dolga, hogy a nő ne unatkozzon.

A férfi dolga, hogy a nő jól érezze magát szex közben

A férfi dolga, hogy legyen igényes, "jópasi".

A férfi dolga, hogy legyen határozott, sziklaszilárd, rossz fiú, akinek nincsenek érzelmei, de azért persze vigasztalja meg a nőt ha bármi baja van és legyen szilárd oszlop a nő életében.

Sorolhatnám még...

Majd miután mindez megvan, a nő közli, hogy nem érzi a férfi mellett nőnek magát. Ki érti ezt ?

2017. okt. 29. 20:02
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%

Az összeshez odaírnám, hogy IS, mert mindkettő dolga.

Az utolsó előtti, igen, mindenkinek a saját dolga, hogy jó teste legyen, ha én elmegyek edzeni, csak az én izmaimra hat, a pároméra nem.

Az utolsó meg ugyanez, csak személyiség, mindenki a sajátjáért felelős.

2017. okt. 29. 20:31
 22/57 A kérdező kommentje:

51%-os válaszoló:

Erre már rájöttem én is egy ideje, de nem tudok meglenni egyedül. A probléma az, hogy lassan olyan nő kéne akivel családot szeretnék, de egyre kevesebb kedvem hozzá.

2017. okt. 29. 20:31
 23/57 anonim ***** válasza:
10%

"Ha meg otthagyott valaki valakit, annak is oka volt..."

Igen, csak a nőknél az ok nem racionális. Ők csak éppen úgy érezték, oszt' kész. "Nem éreztem magam boldognak", "úgy érzem, hogy kihűlt", meg ilyen bullshit dumák, amik nem is jelentenek semmit. Aztán persze két hét múlva meg sírnák magukat vissza. Ti, nők, alapvetően beszámíthatatlanok vagytok.

Épp ezért egy férfi tehet bármit, csinálhat mindent a legjobban, egy nő akkor is elhagyhatja, mert nem racionális alapon cselekszik.

Épp ezért felesleges egy nőben megbízni, meg felesleges kaparni is egy kapcsolatban. Épp hogy csak annyi energiát és időt kell egy nőre áldozni egy kapcsolatban, amennyiért cserébe a dugás megvan, oszt' kész.

2017. okt. 29. 20:32
 24/57 anonim ***** válasza:
23%

Teljesen őszintén megmondom neked, hogy három, összesen 13 évet éltem már párkapcsolatban, tehát nem áll meg a kis elméleted a tapasztalatlanságról.

Pont a tapasztalat beszél belőlem. Meg a barátaim, ismerőseim tapasztalatai.

Meg, mint említettem, ez az emberiség történelmének összes férfijának is a tapasztalata, úgyhogy hiába próbálod nekem megmagyarázni, hogy nincs is gravitáció, csak puszta véletlen, hogy minden tárgy leesik.

2017. okt. 29. 20:35
 25/57 anonim ***** válasza:
51%-os válaszoló, hány komoly kapcsolatod volt?
2017. okt. 29. 20:36
 26/57 anonim ***** válasza:
89%

tökjó, hogy te atörténelem összes férfijával beszéltél és ismered a gondolataikat. valami géniusz lehetsz, miért rejtegeted a tudás fényes szelencéjét?:(

sajnálom azt a nőt, akivel bármilyen kapcsolatba is fogsz kerülni...

2017. okt. 29. 20:37
 27/57 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem magam jól az előző párkapcsolatomban, mert én azért tele vagyok energiával, jövős-menős vagyokés imádok programokra járni, nem mellesleg a kettesben eltöltött időt is nagyon értékelem. De egyik sem működött. Mert ő számítógépfüggő volt, így a közös, együtt töltött tartalmas időtöltések elmaradtak a barátokkal és kettesben is. Én először próbáltam sugallni neki, hogy ez így nem jó. Majd vitatkozás, veszekedés. Utána szakítottam. De igen, egyszer visszatáncoltam, mert SZERETTEM. Utána még sokáig együtt voltunk. Teltek-múltak az évek és 25 évesen rá kellett jönnöm, hogy vele nem lehet családot alapítani. Ő nem olyan... Én tervezgetős vagyok, ő a spontán dolgokat szereti. Nem szeretném teljesen kiteregetni ezeket a dolgokat, de ő maga is bevallotta, hogy neki túl gyors volt minden és nem érezte készen arra magát, hogy családfő legyen belőle. Ne értsetek félre, nem akartam gyereket még bőven. Még most se. Csak hogy legyen TÁRS. És végül megúsztuk egy csendes közös megbeszéléssel, közösen szakítottunk. Mert így is lehet. Azóta is néha beszélünk. Ennyit erről... :)
2017. okt. 29. 20:39
 28/57 anonim ***** válasza:

# 25

Leírtam a 24es válaszomban.

2017. okt. 29. 20:41
 29/57 anonim ***** válasza:
18%

Hallottál már arról a dologról, amit úgy neveznek, hogy könyv? Ajánlom figyelmedbe, hasznos dolog, például arra is jó, hogy a múltról meg lehet tudni dolgokat anélkül, hogy visszautaznál az időben, és személyesen megnéznéd.

2017. okt. 29. 20:42
 30/57 anonim ***** válasza:
Akkor égesd el azokat a könyveket és ne a múltban történteken siránkozz, ami lehet nem is úgy történt, ahogy leírták, hanem Te szerezz tapasztalatokat. Lehet ha nem lennél ennyire bunkó, akkor sikerülne :D
2017. okt. 29. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!