Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoznak szinte a mai fiatal nők semmit egy párkapcsolatba?
A férfi dolga, hogy legyen pénz.
A férfi dolga, hogy legyen tisztaság.
A férfi dolga, hogy legyen kaja.
A férfi dolga, hogy a nő ne unatkozzon.
A férfi dolga, hogy a nő jól érezze magát szex közben
A férfi dolga, hogy legyen igényes, "jópasi".
A férfi dolga, hogy legyen határozott, sziklaszilárd, rossz fiú, akinek nincsenek érzelmei, de azért persze vigasztalja meg a nőt ha bármi baja van és legyen szilárd oszlop a nő életében.
Sorolhatnám még...
Majd miután mindez megvan, a nő közli, hogy nem érzi a férfi mellett nőnek magát. Ki érti ezt ?
# 30
Fentebb már leírtam, hogy van tapasztalatom bőven. Te fogyatékos vagy, vagy fogyatékos vagy?
#29: Ezt teszi a szelektív olvasás :)
Így élsz buborékban, hogy csak azt veszed észre ami a te álláspontodat támasztja alá, a többit ignorálod.
51%: én rengeteget olvasok. Ki kell ábrándítsalak, a világirodalom nincs tele olyan történetekkel ami a nők állhatatlanságáról szól. Akad olyan is, de a másikra is van bőven példa. Negyven év tapasztalata beszél belőlem: rengeteg elvált embert ismerek. Kivétel nélkül a férfiak léptek le szeretőkkel, míg a nő otthon azzal foglalkozott, hogy erős támasza legyen a családjának. Sok horror történetet tudok, ahol a férfiről kiderült hogy bántalmazó, ahol a férfi inni kezdett stb. Ha az én tapasztalataimat nézzük, férfire többet rá sem néznék, az is biztos. De mindez valahogy nem ölte ki belőlem azt hogy vannak rendes férfiak.
Ami pedig azt illeti, hogy a nőket az érzelmei irányítják: és téged mi? Mert hogy nem a racionalitás és a logika miatt általánosítasz ilyen ostobán, az is biztos.
Kérdező, ezek olyan dolgok amiket önmagunktól és a másiktól is elvárunk. Dolgozok én is dolgozzon ő is. Takarítok, takarítson. Főzök, főzzön. Lelkesen kielégítem, ő is elégítsen ki engem lelkesen. Nem várok el semmi olyat, amit én ne adnék meg, de azt azért már add várjam el amit én is megadok. Senki itt a gyakorin sem mondja, hogy igenis engem tartson el egy férfi és csak ő takarítson vagy főzzön, csak azt mondjuk, vegye ki a részét a munkából, de ez nektek már feminista propaganda...mi lenne ha nem az érzelmeitek irányítanának benneteket, hanem megtanulnátok logikusan gondolkodni és szöveget értelmezni?
Szemmel láthatóan a racionális szó jelentésével nem vagy tisztában. Ami főleg annak fényében k_rva kínos, hogy ilyen sokat olvastál. Nem sok minden ragadt rád.
# 38
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de egy büdös szót nem írtam arról, hogy a nők értéktelenek.
Én azt a tényt írtam le, hogy gyárilag megbízhatatlanok, mert érzelem-vezéreltek.
Ettől még nem értéktelenek, csak nem szabad rájuk bízni semmi komoly dolgot, nem szabad rájuk támaszkodni semmi komoly dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!