Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan idosebb no aki belemenne egy hosszabb parkapcsolatba egy fiatal pasival?
Figyelt kérdés
19 eves(F) vagyok, es nem birok nalam fiatalabb vagy velem egy idos nokkel lenni. vagyis hosszabb ideig:P
az a gond hogy eddig az idosebb nok sem akarnak velem lenni, tehat sehogyse jo.
2011. jan. 3. 09:44
1/6 anonim válasza:
Ezt úgy hívják orvosi nyelven, hogy gerontofilia.
2/6 anonim válasza:
nem gáz, anyámnak is mindig fiatalabb pasii vannak. jó, nem annyira fiatalok, mint te, de fiatalok.
3/6 anonim válasza:
mivel nem tudni hogy pontosan hány éves nőkre gondolt a kérdező, nem hinném hogy rögtön orvosi esetnek kellene tituálni :)
4/6 anonim válasza:
Persze hogy van olyan idősebb nő. Az én környezetemben is vannak olyan haverok akiknek idősebb a barátnőjük, illetve nekem is főleg idősebb nőkkel voltak kapcsolataim. Futó kalandokat nem nagyon csípem, ezért mindig is hosszabb távra terveztem, és aminek vége lett nem a kor miatt lett vége, hanem mert egyszerűen nem egyeztünk.
5/6 anonim válasza:
Vannak. Én is ismerek ilyen párt. 31 éves pasi és 45 éves nő. Csak a nő már nem akar szülni, mert neki már van gyereke, aztán a pasi majd ha a elmúlik a szerelem, akkor lehet, hogy megbánja. Reméljük még nem lesz késő.
6/6 A kérdező kommentje:
nana..azert nem kell orvosi nyelvet keverni ebbe. nincs nekem semmi bajom. nem mamakra gondoltam. pfuuj.:))
2011. jan. 3. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!