Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak vajon olyan nők akiket nem csak a pénz és a külső érdekel?
Társkeresőzők és járok bulizni, táncolni, sprotolni de sehonnan nem hajlandóak velem járni a lányok. Általában rövid távon közlik hogy legyünk barátok, vagy általában azután miután kiderül hogy nem keresek havi 300 ezret.
Na már most, van egy haverom aki jól néz ki és egy amelyik elég gazdag családból származik. Mindkettőnek röhögve van szebbnél szebb barátnője állandóan. Mit csinálok rosszul ? Ilyen emberekkel nem tudok versenyezni.
Én is normális férfi vagyok de kimondom a fájdalmas igazságot.
Az összes ismerősöm aki magas és jóképű már mind családfő én pedig kénytelen voltam új hobbik után nézni mert a haverjaim egytől egyig kikoptak mellőlem.
Linkelj már valakit, hogy kiderüljön milyen vagy külsőre.
Nem a te elvárásai túl magasak és mit tudnál az kevés ezeknek a nőknek? Rossz körökben ismerkedsz? Mit sportolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!