Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak vajon olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak vajon olyan nők akiket nem csak a pénz és a külső érdekel?

Figyelt kérdés

Társkeresőzők és járok bulizni, táncolni, sprotolni de sehonnan nem hajlandóak velem járni a lányok. Általában rövid távon közlik hogy legyünk barátok, vagy általában azután miután kiderül hogy nem keresek havi 300 ezret.

Na már most, van egy haverom aki jól néz ki és egy amelyik elég gazdag családból származik. Mindkettőnek röhögve van szebbnél szebb barátnője állandóan. Mit csinálok rosszul ? Ilyen emberekkel nem tudok versenyezni.

#külső #pénz #barátnő esélytelen
2017. okt. 29. 18:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én is normális férfi vagyok de kimondom a fájdalmas igazságot.

Az összes ismerősöm aki magas és jóképű már mind családfő én pedig kénytelen voltam új hobbik után nézni mert a haverjaim egytől egyig kikoptak mellőlem.

2017. okt. 29. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Hadd mondjam el mért vagy itt: Azért, mert tudsz valamit, bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben, valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van... Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám. Tudod, hogy miről beszélek?
2017. okt. 29. 20:07
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
2017. okt. 29. 20:08
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Na, erre a kérdésre is jött egy halom sablonos, közhelyes válasz.
2017. okt. 29. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert ha leírjuk, hogy kismillió normális nő van az ismerettségi körünkben, vagy mi személy szerint baromira magasról teszünk a pénzre is meg a külsőre is, akkor csak jön a lepontozás, meg a "jajj persze, hát én egy ilyen nőt se ismerek, anyagias r.banc mind".
2017. okt. 29. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Linkelj már valakit, hogy kiderüljön milyen vagy külsőre.

Nem a te elvárásai túl magasak és mit tudnál az kevés ezeknek a nőknek? Rossz körökben ismerkedsz? Mit sportolsz?

2017. okt. 29. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!