Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért trollkodnak olyan kérdésekkel itt az itteni férfiak hogy ferfitöbblet, külső pénz számít a nőknek stb?
Az mióta trollkodás, ha valaki hangoztatja a valós életbeli problémákat?
Igen, férfitöbblet van, nagyon nehéz egy fiatal férfinek barátnőhöz jutni.
Igen, a pénz sajnos nagyon sokat számít, és ami még nagyobb probléma, hogy sokkal több pénz keresetet várnak el a nők a férfiaktól, mint amennyit ők meg tudnak keresni, pedig egyenjogúság van. Tehát itt a legfőbb gond a kettős mérce.
5. Statisztikát nézz....
Picit több a férfi de mivel több a férfiak között a homoszexualitás emiatt egyforma az arány.
Az hogy te több férfit látsz az egy dolog én ahol élek szabolcsban jóval több a nő
Arról nem is beszlve hogy divat lett és erre rengeteg példát látok hogy külföldi srácokkal jönnek össze a lányok.
Világlátottság egzisztencia stb mind vonzóbb és ezen nem csodálkozok.
Valljuk be hogy elárultak minket hazudtak reggel délben meg este nem csináltak semmit csak hazudtak és loptak, és most is ezt csinálják.
Nem csoda hát hogy magyarország lakásnélküli koldusok milliióivá vált mindezt békésen tűrve. Gyáva embernek nincs hazája. Sajnos mi magyarok gyávák voltunk az elmúlt 20 évben. És gyáva embernek nincs hazája.
Én ezért költöztem külföldre mert már nem birtam cérnával a vegetálást hogy még egy albérletet sem tudtam kifizetni hogy a szüleim csak adóságokkal segítettek. Szóval elveszettem az illúzióimat.
Lediplomáztam és kijöttem talán itt kint németországban egyszer megtalálom a párom ha már elfogadhatóban tudom a nyelvet.
Én egyedül nem válthatom meg a világot magyarországon nem váltathatom le a hazug bábkormányokat egymagam.
Rengeteget próbáltam ismerkedni de sajnos minden lánynak kevés voltam és unalmas max távoli barátnak akartak szex nélkül persze. De hát egy szobabérletes ember még nagyon szeretkezni sem tud kint a parkban vagy hotelban persze rávágják sokan vagy a lánynál. Persze..
És igen a fiatal férfiak és fiatal nők aránya bizony külömbözik ez egy evolúciós szelekció ha jól tudom.
Erősebb szebb "kutyák" előnyben..
Azért ne adja fel senki, vannak magyaroszágon is szerencsések akik ezek ellenére is igazi boldog párkapcsolatban élnek szerencsések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!